Seven Seas Navigator

 

Cruiseschip-Seven Seas Navigator-Regent Seven Seas Cruises-Library

Een zes-sterrenschip dat aan al uw behoeftes voldoet

Dit schip heeft bijna alleen maar balkonhutten die zorgen voor een prachtig uitzicht op de oceaan, Seven Seas Navigator is de ideale keuze voor een echt luxueuze vakantie!

In de zes-sterrentraditie van Regent Seven Seas Cruises is Seven Seas Navigator voorbestemd om te worden onderscheiden. Ze biedt haar 490 gasten een uitstekend niveau van luxe en enkele van de hoogste ruimte- en serviceverhoudingen op zee. Van haar all-suite, all-ocean view accommodaties met luxe marmeren baden, tot haar kenmerkende keuken, het is duidelijk dat Seven Seas Navigator echt speciaal is. Elke passagier kan ook genieten van de diensten van de efficiënte en attente bemanning, met ongeveer 2 leden voor elke 3 gasten.

Om niet te worden overtroffen door nieuwere schepen van Regent Seven Seas, onderging Seven Seas Navigator in 2016 ook een volledige renovatie. Opvallende upgrades omvatten een nieuw ontwerp voor de Navigator Suite, opname van een Canyon Ranch SpaClub, volledig opnieuw ontworpen receptie, vernieuwde bibliotheek en Galileo Lounge.

Faciliteiten aan boord van Seven Seas Navigator

Als uw idee van een perfecte middag in de watten wordt gelegd totdat u zich volledig in vrede voelt, dan biedt Regent Seven Seas u graag diensten aan van Canyon Ranch SpaClub, waar het professionele personeel u trakteert op hun uitgebreide menu van therapeutische spa behandelingen en salon en nageldiensten.

Culinair genieten aan boord van Seven Seas Navigator

U zult u nooit vervelen van het goddelijke eten aan boord van Seven Seas Navigator, vooral omdat de menu’s in Compass Rose elke avond veranderen om de culturen van elke bezochte regio weer te geven. Voor de meer gezondheidsbewuste gasten is er de Canyon Ranch SpaClub-keuken, waar elk gerecht is ontworpen om uw lichaam en ziel te voeden. Geniet van elegante ontbijt- en lunchbuffetten in La Veranda en authentieke Italiaanse gerechten in Sette Mari in La Veranda zodra de avond valt.

Voor een meer informeel diner, probeer de regionale barbecues met een thema of de populaire Pool Grill. Als alternatief kunnen vleesliefhebbers blij zijn met de klassieke steakhouse-keuken in Prime 7, geserveerd in een elegante setting.

Het leukste aan eten op Seven Seas Navigator? Het is allemaal inbegrepen, altijd. Er is ook de mogelijkheid om iets nieuws te leren door deel te nemen aan de verrijkingsactiviteiten aan boord, zoals het bijwonen van een deskundige lezing van een Alaska-specialist die al 20 jaar door de binnenpassage vaart.

 

 

Cruiseschip-Seven Seas Navigator-Regent Seven Seas Cruises-Theater

Entertainment aan boord van Seven Seas Navigator

Ontmoet nieuwe vrienden in Galileo’s Lounge voor cocktails na een voortreffelijke eet-ervaring. Ga dan naar de Show Lounge en laat u verrassen door het beste entertainment op zee, waaronder spannende shows en muzikale revues vergezeld van het kenmerkende 9-delige orkest van Regent Seven Seas.

Als u van karaoke houdt of de hele nacht wilt dansen, dan moet u bij Stars Lounge zijn, vooral als u graag naar live jazzmuziek luistert. Voor iets anders als u op zee bent, waarom gaat u niet naar het casino en neemt u spannende risico’s? Je weet maar nooit, dit kan echt een vakantie zijn om nooit te vergeten!

Als één ding zeker is, biedt Seven Seas Navigator een breed scala aan verfijnd plezier dat elke gast herinneringen aan de fantastische avonden aan boord van het schip zal bezorgen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan