Seven Seas Grandeur

 

 

 

Regent_Seaven_Seas_Grandeur_Cruises_Gra_Compass_Rose_Ingang

Seven Seas Grandeur, Exclusief en luxe

De Seven Seas Grandeur komt eind 2023 in de vaart en is een zusterschip van de Seven Seas Explorer en de Seven Seas Splendor. Met de slogan “Het meest luxueuze schip ooit gebouwd” introduceert cruiserederij Regent Seven Seas haar nieuwe schip “de Seven Seas Grandeur”. Dit wordt het zesde meest luxueuze schip ter wereld. De Seven Seas Grandeur straalt elegantie uit en zal ervoor zorgen dat de gasten niets te kort komen! Dit All-Suite schip met een capaciteit van slechts 750 passagiers biedt haar passagiers meer ruimte dan bijna alle andere cruiseschepen. Dit schip zorgt voor de ultieme vakantie waar u altijd van heeft gedroomd!

Het voordeel van kleine schepen is, dat deze kunnen aanleggen in havens waar grotere schepen niet kunnen komen. Dit betekent meer bijzondere culturele plaatsen tijdens uw cruisevakantie. Bij Regent Seven Seas zijn de excursies bij de cruisesom inbegrepen.

Faciliteiten aan boord van Seven Seas Grandeur

Geniet overdag heerlijk met een cocktail aan het zwembad op het zonnedek of ga in de avond genieten van verschillende productieshows met internationale artiesten. Voor sport en ontspanning is er een fitnesszaal en een mooie spa- en wellnessruimte.  Voor de jogliefhebbers biedt Regent Seven Seas Grandeur een joggingbaan of neem deel aan één van de door experts geleide trainingslessen, zoals yoga, pilates en aerobics.

Op het hele schip kunt u genieten van leuke dagactiviteiten in prachtig ingerichte ruimtes, waaronder de bibliotheek, die een rustige omgeving biedt om uw geest te verrijken met de enorme collectie literatuur die beschikbaar is. Card Room is de perfecte plek om samen te komen voor een spelletje of een praatje.

Compass Rose heeft een prachtig romantische inrichting en biedt een uitzonderlijk menu met continentale gerechten als vegetarische gerechten. Heeft u liever een steak, dan is het restaurant Prime 7 de juiste keuze! Het Chartreuse Restaurant is een a la carte restaurant met een klassieke Franse keuken. Het restaurant wordt gerund door de beroemde Parijse koksschool Le Cordon Bleu.

Entertainment aan boord van Seven Seas Grandeur

Tijdens een Seven Seas Grandeur-cruise is het entertainment net zo verfijnd als de rest van het schip. Als u een liveshow wilt zien, organiseert het Constellation Theatre elke avond optredens. Neem plaats en ga zitten terwijl Broadway-professionals het podium vullen met energieke optredens.

Ondertussen is er livemuziek te vinden terwijl u prachtig uitzicht heeft over de oceaan in de Observation Lounge. Drink kenmerkende cocktails in de Grandeur Lounge, met een ruime setting en heerlijk comfortabele fauteuils om in te relaxen in de Meridian Lounge. In de Connoisseur Club vind u fijne sigaren en daarnaast beschikt het schip over Blackjack en poker in het casino! U hoeft u dus geen seconde te vervelen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan