Pacific Princess

 

Cruiseschip-Pacific Princess-Princess Cruises-Atrium

Intiem schip, uitstekend voor bijzondere routes

Pacific Princess is een van de kleinste, meer boetiekachtige schepen van Princess Cruises, perfect om naar minder toegankelijke bestemmingen en een meer intieme ervaring te gaan, maar ze blijft trouw aan de ongelooflijke normen van Princess Cruises. De Pacific Princess neemt u mee op ongelooflijke routes die de grotere schepen niet kunnen bieden. Het schip is genoemd naar de legendarische “Love Boat”, waarmee de rederij beroemd werd.

Minder is meer met Princess en het kleinere formaat betekent dat de Pacific Princess meer intieme restaurants biedt, minder drukte – er zijn slechts 680 mensen aan boord – en natuurlijk, het geweldige entertainment van Princess.

Faciliteiten aan boord van Pacific Princess

De op Azië geïnspireerde Lotus Spa biedt een uitstekende selectie van massages, behandelingen en schoonheidsbehandelingen, dus of u nu met die pijntjes omgaat of uzelf in de watten legt, het personeel zal meer dan alleen voor u zorgen aan boord.

Het schip beschikt ook over een ultramodern fitnesscentrum met professioneel personeel, gewichts- en aerobicconditioneringsapparatuur, sauna en solarium. Hoewel deze sportschool misschien iets intiemer is dan die op andere schepen, biedt hij nog steeds alles wat je nodig hebt om al het fantastische eten en cocktails te verbranden.

Boetiekschepen betekenen niet minder aan boord, maar meer elegante en intieme voorzieningen. Ga naar de Art Gallery of bibliotheek voor wat beschaafde ontspanning, neem een ​​kijkje in het belastingvrije winkelen of stuur de kinderen naar het Jeugdcentrum voor wat rust. Vergeet voordat u vertrekt niet om het zwembad, de spa, het casino en de lounges die over het schip zijn verspreid, uit te proberen.

Culinair genieten aan boord van Pacific Princess

Aan boord van Pacific Princess biedt de Club Dining Room traditionele vaste eettijden, gekozen op het moment van uw boeking, maar voor avonden waar u zin heeft in iets anders en flexibeler, kunt u tegen een kleine vergoeding naar een specialiteitenrestaurant gaan. Het kenmerkende Sterling Steakhouse biedt de beste steak en fantastische zeevruchten, terwijl de altijd populaire Sabatini’s Italiaanse Trattoria niet voor niets een Princess-favoriet is gebleven.

Voor een informeel diner gaat u 24 uur per dag naar Horizon voor een fantastische selectie eten, met verschillende thema’s tijdens uw cruise, of u gaat naar de hamburgergrill en pizzeria aan dek voor uw fastfood-fix.

Cruiseschip-Pacific Princess-Princess Cruises-Restaurant

Entertainment aan boord van Pacific Princess

Pacific Princess heeft zoveel mogelijk entertainment voor u ingepakt. De Show Lounge doet precies wat hij zegt, met elke avond geweldige livemuziek en entertainment. Er is ook een sportbar en de Observation Lounge, die tevens dienst doet als nachtclub aan boord, perfect voor iedereen die zijn nacht tot in de vroege uurtjes wil doorbrengen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan