Island Princess

 

Cruiseschip-Island Princess-Princess Cruises-Zwembad

Island Princess, heeft alle faciliteiten op een middelgroot schip

Island Princess is speciaal ontworpen door Princess Cruises om door het Panamakanaal te varen en is één van de slechts twee schepen die met deze gedachte zijn ontworpen. Samen met de Coral Princess behoren ze tot de Sun2 Class. Het schip beschikt over 700 balkonhutten, zodat gasten het ongelooflijke uitzicht kunnen bewonderen en zich kunnen vergapen aan de pracht van het kunstmatige kanaal.

Met een capaciteit van 92.000 ton en een passagierscapaciteit van 1970 is ze een middelgroot schip binnen de Princess-vloot, hoewel dit betekent dat ze je naar plaatsen kan brengen waar grotere schepen dat niet kunnen.

Met alle gebruikelijke kenmerken van een Princess Cruises-schip, van Movies Under the Stars en The Sanctuary tot ongelooflijke restaurants, service en entertainment, zal geen enkele gast teleurgesteld zijn door een cruise met Coral Princess.

Faciliteiten aan boord van Island Princess

Aan boord van de Island Princess zijn er tal van manieren om te ontsnappen voor wat rust of om meer te leren over de cultuur. Ga naar de Art Gallery en geniet van de veilingavond of geniet van de prachtige stukken die te zien zijn, ga even naar de bibliotheek of het internetcafé om thuis contact te houden met vrienden en familie.

Het Kids and Teens-centrum biedt jongeren de kans om te genieten van op hen afgestemde programma’s en entertainment en om ouders wat tijd voor zichzelf te geven.

Trakteer uzelf op een middag in het exclusieve Sanctuary voor volwassenen of ga naar de door Azië geïnspireerde Lotus Spa voor een selectie van ontspannende therapieën en behandelingen. Er is ook een volledige schoonheidssalon en de Lotus Pool voor volwassenen, voor als er wat verwennerij op de agenda staat.

Voor degenen die hun dagelijkse routine willen behouden of behoefte hebben aan het verbranden van een deel van het ongelooflijke eten, ga naar de ultramoderne fitnessruimte. Met de nieuwste apparatuur en volledig opgeleid personeel dat beschikbaar is, is er alles wat u nodig heeft om uw fitnessregime op peil te houden of een nieuwe op zee te starten. Of neem een ​​ontspannende yogales of probeer een personal trainer-sessie.

Culinair genieten aan boord van Island Princess

Kies uit traditionele diners in de Provence Dining Room of Anytime Dining in de Bordeaux Dining Room. Trakteer uzelf op een avond op het kenmerkende restaurant Sabatini’s Italian Trattoria van Princess Cruise of probeer het Bayou Cafe, een steakhouse in New Orleans-stijl.

Ga voor een snelle hap naar Horizon Court en geniet van het panoramische uitzicht vanaf de buffetlocatie, of bekijk de pizzeria in de buitenlucht en de hamburgergrill aan dek. Wat uw stemming ook is, er is een keuze voor elk wat wils aan boord van de Island Princess.

 • Traditioneel vaste zitting – Provence Dinning Room
 • Anytime Dinning – Bordeaux Dining Room
 • Horizon Court – 24-uurs internationale foodcourt
 • Sabatini’s Italiaanse Trattoria
 • Bayou Cafe – restaurant in New Orleans-stijl
 • Outdoor pizzeria en hamburger grill
 • Ice-cream parlour

 

Cruiseschip-Island Princess-Princess Cruises-Theater

Entertainment aan boord van Island Princess

Zin in een op Broadway geïnspireerde show tijdens uw volgende cruise? Ga twee keer per nacht naar het Princess Theatre voor shows. Als gastsprekers of comedy-avonden meer in jouw straat zijn, kijk dan eens naar de Universe Lounge, waar de hele week verschillende live-acts optreden.

De loungebars bieden alles, van live sport en muziek tot danslessen en natuurlijk ongelooflijke cocktails. Vooral Martini-fans moeten Crooners opzoeken voor hun door Bond geïnspireerde drankjes.

 • Princess Theatre
 • Explorer’s Lounge
 • Churchill’s Cigar & Spirits Lounge
 • Universe Lounge
 • Wheelhouse Bar
 • Crooners Bar
 • CasinoRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan