Le Commandant Charcot

 

Cruiseschip-Le Commandant Charot-Ponant Yacht Cruises-Schip

Het perfecte schip voor de pool-experience

Aan boord van Le Commandat Charcot kunnen gasten het ultieme comfort, stijl en luxe verwachten wanneer ze naar enkele van ’s werelds meest uitnodigende bestemming varen. Vanaf het moment dat u het schip betreedt, wordt u getrakteerd op gastronomische gerechten, attente service waardoor u zich de enige persoon aan boord voelt en luxe passagiershutten waar u verzekerd bent van een goede nachtrust. Het schip komt vanaf 2021 in de vaart om u mee te nemen en te betoveren!

Culinair

Bekend om zijn verfijnde keuken, wordt de smaak van verfijnd Frans dineren aan boord gebracht van Le Commandant Charcot voor ontbijt, lunch, diner en alles daartussenin.

 

Cruiseschip-Le Commandant Charot-Ponant Yacht Cruises-Lounge

Entertainment

Er is geen betere manier om te ontspannen na een dag excursies aan wal dan door optimaal te genieten van het entertainment aan boor. Voor degenen die van live shows houden, tonen het theater en de hoofdlounge indrukwekkende producties tijdens de cruise. Als u echter liever de avond gewoon met een drankje in de hand doorbrengt bezoekt u de gezellige bar en maakt kennis met uw medereizigers!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan