MS Sans Souci

”Ongebruikelijke routes varen aan boord van MS Sans Souci”

De Sans Souci is door zijn ideale afmeteingen, beheersbaar aantal gasten, persoonlijk en vertouwde sfeer een fijn schip. Vanwege de ideal afmetingen kan dit wendbare schip als een van de weinige op ongebruikelijke routes varen.

Culinair

Het restaurant bevindt zich op het Eemsdek. Het is zeer aangenaam en met warme kleuren ingericht. ‘S Ochtends is er een buffet voor het ontbijt. Voor lunch en diner serveren de obers verschillende gangenmenu’s. De gerechten variëren van regionale tot internationale specialiteiten.

 

plantours-kreuzfarten-ms-sans-souci-cruise-rivierschip-zonnedek

Entertainment

De glazen Panorama Lounge is de plek waar de passagiers het grootste deel van hun tijd doorbrengen en in contact komen met andere gasten. De lounge is de hele dag geopend. ‘S Ochtends genieten de mensen van hun koffie,’ s middags wordt er cake aangeboden en ’s avonds is er live muziek. Een kleine bar maakt deel uit van de lounge. Naast de lounge bevindt zich de receptie met een kleine bibliotheek. Bij mooi weer wordt het zonnedek geopend. Er zijn ligbedden en een kleine putting green met vijf holes.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan