MS Rousse Prestige

Plantours-Kreuzfahrten-Rousse-Prestige

”De mooiste plekjes langs de Donau”

Aan boord van de MS Rousse Prestige kunnen vakantiegangers genieten van riviercruises in een luxe, maar informele sfeer. Alle hutten zijn buiten en hebben ramen en regelbare airconditioning. De grote ramen in de comfortcabines kunnen worden geopend. MS Rousse Prestige neemt je mee naar de mooiste plekjes langs de Donau.

Culinair

Aan het achterschip van het panoramadek bevindt zich het Panorama Restaurant met zijn grote panoramische ramen. Het ontbijt, de lunch, het diner en ’s middags koffie, thee en gebak zijn bij de cruise-prijs inbegrepen. Om het comfort te vergroten kan men vooraf een drankenpakket boeken. Voor veel passagiers is het hoogtepunt van de cruise de gala-avond.

 

plantours-kreuzfarten-ms-rouse-prestige-cruise-rivierschip-restaurant

Entertainment:

Er is een kleine bar en een dansvloer in de Panorama Lounge. Soms vinden er livemuziek of presentaties plaats in de lounge. Daarnaast is er een kleine bibliotheek. Leuke souvenirs ter herinnering aan de vakantie zijn te koop in de winkel. Als het weer goed is, is het zonnedek een geweldige plek om het voorbijtrekkende landschap te bekijken. Er zijn ook ligbedden en een jacuzzi. Massages of een bezoek aan de kapsalon maken het verblijf compleet.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan