MS Hamburg

”Het is een echt familieschip”

De MS Hamburg heet u van harte welkom op het vernieuwde schip. Vanaf de zomer 2020 heeft dit schip een vernieuwing ondergaan. Er zijn grote en kleine veranderingen aan het interieur toegevoegd. De MS Hamburg is een klein, fijn, overzichtelijk en comfortabel zeeschip. Het is een echt familieschip, dus zeer aantrekkelijk voor families om te gaan cruisen.

Faciliteiten
Er zijn zoveel mogelijkheden om uw gedachten te laten afdwalen aan boord van HAMBURG dat u elke dag een andere ontspanningsbehandeling kunt nemen. Maar ontspanning alleen is niet genoeg!

Culinair

Voor culinaire ervaringen en gezellige uurtjes bent u in het restaurant, naast een extra buffetrestaurant en drie bars in goede handen. U kunt er 24 uur per dag van uw maaltijden en drankjes genieten – van vroeg ontbijt tot middernachtsnacks. Uiteraard kunt u ook in de buitenlucht dineren op het mooie terras op het zonnedek. De chef-kok en zijn team hechten veel waarde aan het voortdurend presenteren van nieuwe culinaire ideeën en mooie wijnen, met uitstekende service en op elke locatie op het schip.

 

Plantours-Kreuzefahrten-MS-Hamburg-Zwembaddek-Cruise

Entertainment

Aan boord zijn er meerdere professionele entertainers. Een gastheer met een goed humeur en uitstekend amusement. Begaafde muzikanten, zangers en artiesten van klassiek tot komedie: de gevarieerde activiteiten van HAMBURG staan ​​vermeld in het dagelijkse programma aan boord.   Met veel ervaring wordt er een actueel en passende dag aanbod samen gesteld, altijd met het oog op uw excursieprogramma aan land en soms ook op het weer.

De excursies aan wal worden georganiseerd door het professionele excursieteam. Ze weten als geen ander hoe wat u graag wilt zien en wilt ontdekken en nemen u dan ook graag mee op uitstap!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan