MS Elegant Lady

”De gezellige wintertuin”

De naam zegt het al: de ELEGANT LADY neemt je stijlvol en comfortabel mee naar de mooiste plekjes aan de Donau, Rijn, Maas, Main, Moezel, Saar en IJsselmeer en laat je het dagelijkse leven vergeten. Niet alleen de lichte, ruime buitenhutten, maar ook het uitnodigende zonnedek en de gezellige wintertuin bieden volop ruimte voor uw ontspanning.

Culinair

Er is een elegant restaurant met een fantastisch panorama uitzicht. Hier kunt u heerlijk genieten van overheerlijke maaltijden. Verder is er ook een bar met een fantastisch uitzocht aanwezig. Zo hoeft u niets te missen van de mooie plekken waar langs dit schip vaart.

Entertainment

Overdag nemen de passagiers deel aan interessante excursies aan wal en bezoeken ze de verschillende steden. ‘S Avonds vindt het belangrijkste amusementsprogramma plaats in de lounge. Er is ook een piano. Naast de lounge bevindt zich een kleine en gezellige bibliotheek. Op het zonnedek kunnen gasten ontspannen in de schaduw, sporten in de fitnessruimte of tijd doorbrengen in de wintertuin.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan