Deutschland

”Deze bouwstijlen uit jaren twintig”

De Deutschland is een echte klassieker, een drijvend Grand Hotel. Dit schip is gebouwd in 1998 en behoort sinds 2016 tot de vloot van Phoenix Reisen. Aan boord wachten u prachtige architectuur, klassiek maritiem design en talrijke artistiek waardevolle decoraties in het interieur van het schip. Als u het schip binnenstapt zal u betoverd worden door de prachtige architectuur, het klassieke maritieme ontwerp en de artistieke waardevolle decoraties. Deze bouwstijlen uit jaren twintig zullen voornamelijk bestaan uit calssisicme, art-nouveau en art-deco.

Culinair

De Deutschland biedt smaakvolle bars en salons waar u tijd aan boord kunt doorbrengen. In de twee à la carte restaurants “Berlin” en “Vier Jahreszeiten” kunt u kiezen tussen twee tafelmomenten en elke dag genieten van vers bereide gerechten. Daarnaast is er een Lido buffetrestaurant waar je jezelf kunt bedienen met verse lekkernijen.

Entertainment

Alles wat lichaam, geest en ziel nodig hebben voor een geslaagde vakantie, vindt u aan boord van de Duitsland. Comfortabele ligbedden op de buitendekken nodigen u uit om te zonnebaden en te ontspannen, een kleurrijk dag- en avondprogramma met lezingen, creatieve lessen en gevarieerde shows belooft een goed humeur aan boord. Voor actieve atleten is het fitnesscentrum de juiste plek om op krachten te komen Voor wie op zoek is naar ontspanning of na sportieve activiteiten, vindt u rust en recreatie in de luxe spa met massages, sauna of binnenzwembad.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan