Artania

”Wereldwijde routes naar populaire en buitengewone bestemmingen”

De Artania is een modern en luxe schip. Dit schip is alleen voorzien van buitenhutten. De gast kan een heerlijk gevoel van ruimte verwachten met veel ruimte voor eigenheid. Zelfs toen het schip werd gebouwd in 1984, toonden ze een zeer toekomstgerichte visie. De laatste renovatie was in 2019. Wereldwijde routes naar populaire en buitengewone bestemmingen zijn geschikt voor cruise-ervaringen van alle smaken. U geniet van een klassieke cruise-ervaring met een buitengewoon vriendelijke en vertrouwde sfeer. Ontspannen en informeel, met plezier en goed vertier reis je door de mooiste plekken ter wereld.

Of u nu houdt van een gevarieerd programma aan boord of van ontspannende uurtjes om lekker te luieren, aan boord vindt iedereen het juiste programma.

Culinair

Aan boord kunt u naar hartenlust smullen. Er zijn twee restaurants van dezelfde kwaliteit met grote panoramische ramen om uit te kiezen, zodat u vroeg of laat kunt genieten van uw culinaire hoogstandjes (inclusief sappen en tafelwijn voor lunch en diner) met gratis zitplaatsen tijdens ruime openingstijden. U kunt beginnen met een uitgebreid ontbijt in uw hut of bij het buffet. Tijdens de lunch kunt u kiezen voor a la carte of ook een buffet. Zelfs met mooi weer is het mogelijk om buiten te zitten. Voor een lekkere snack ’s middags is er thee en koffie met een heerlijke versnapering van de meester-banketbakker. Als u wilt, kunt u ook genieten van een kleine middernachtsnack, als culinair einde van de dag.

Entertainment

Alles wat lichaam, geest en ziel nodig hebben voor een geslaagde vakantie, vindt u aan boord van de Artania. Comfortabele ligstoelen op de buitendekken nodigen u uit om te zonnebaden en te ontspannen, activiteiten zoals sjoelen of darten zorgen voor afwisseling aan dek terwijl u uw creativiteit kunt uitleven in verschillende lessen. Voor actieve sporters is het fitnesscentrum de juiste plek om op te laden, daarna vindt u ontspanning en recreatie in de spa. ‘S Avonds kun je genieten van geweldige shows en optredens in het theater, waarna je de avond kunt afsluiten met een drankje in de bar. Aan boord van de Artania vindt elke gast precies de juiste vakantie volgens zijn eigen wensen.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan