Amadea

 

phoenix-reisen-amadea-schip.jpg

”Bestaat sinds 1991”

Dit elegante schip biedt een “klassieke” cruise, met alles erop en eraan. Dit stijlvolle cruiseschip is namelijk het eerste klas vlaggenschip van de rederij Phoenix Reisen. Door de grote van het schip en de weinige aantal van passagiers is er veel ruimte voor de gasten. De routes die de Amadea bevaart zijn zeer individueel en er liggen veel ongebruikelijke en zelden bezochte havens op de route. Dit schip heeft een rijke geschiedenis. Zo is deze gebouwd in 1991 en heette toen der tijd Asuka en sinds 2006 heeft dit schip de naam Amadea gekregen. Aan boord van de Amadea geniet u van een klassieke cruise-ervaring met een buitengewoon vriendelijke en vertrouwde sfeer. Ontspannen en informeel, met plezier en goed vertier reis je door de mooiste plekken ter wereld.

Of u nu houdt van een gevarieerd programma aan boord of van ontspannende uurtjes om lekker te luieren, aan boord vindt iedereen het juiste programma.

Culinair

Aan boord van de Amadea zijn twee specialiteiten restaurants te vinden.
Het begint met een uitgebreid ontbijt wat u in uw hut kunt eten of bij het ontbijtbuffet kunt halen. Bij de lunch kunt u kiezen of u a la carte gaat eten of toch gebruikt maakt van het buffet. U kunt zelf bij mooi weer heerlijk buiten eten. Heeft u zin in een heerlijk tussendoortje, dan kunt u in de middag een heerlijk kopje thee of koffie halen met heerlijke versnaperingen van de meester-banketbakker.
Voor het diner is er een gevarieerd menu aanwezig. En voor de nachtbrakers onder ons zijn er zelfs mid-nichtsnacks aanwezig.

Entertainment

Alles wat lichaam, geest en ziel nodig hebben voor een geslaagde vakantie, vindt u aan boord van de Amadea. Comfortabele ligstoelen op de buitendekken nodigen u uit om te zonnebaden en te ontspannen, activiteiten zoals sjoelen of golfen zorgen voor afwisseling op het dek terwijl u uw creativiteit kunt uitleven in handwerk- of schilderlessen. Voor actieve sporters is het fitnesscentrum de juiste plek om op te laden, daarna vindt u ontspanning en recreatie in de spa. ‘S Avonds kun je genieten van geweldige shows en optredens in het theater, waarna je de avond kunt afsluiten met een drankje in de bar. Aan boord van de Amadea vindt elke gast precies de juiste vakantie volgens zijn eigen wensen.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan