Cruise met P&O Cruises

Algemene informatie
P&O Cruises is één van de grootste Britse cruisemaatschappijen. Wereldwijd bezoeken de schepen meer dan 700 havens over de 7 verschillende continenten. De schepen liggen vaak tot ‘s- avonds laat in de haven zodat u ook het nachtleven kunt bekijken.

Wanneer u een cruise gaat maken met uw gezin kijk dan goed naar de verschillende schepen. Sommige schepen van P&O zijn adult only schepen.

P&O is een rederij die volgens de traditionele manier haar gasten verwend. Er zijn nog strikte kledingvoorschriften. Een aantal schepen van P&O zijn adult-only schepen en zijn er geen kinderen welkom. Elk schip heeft zo haar eigen karakter.

 

Schepen

 

 

 

 

Cruiseschip-Aurora-P&O Cruises-Schip

 

 

Bestemmingen
De schepen vertrekken veelal vanuit Engeland, Southampton. Ze varen naar de Baltische Staten, Britse Eilanden, Canarische Eilanden, Caribbean, Midden Oosten, Middellandse Zee, Noord Europa en Noord-Amerika.

Accommodatie (Hutten)
De hutten zijn voorzien van alle gemakken. Ook kunt u in de hut zelf koffie en thee zetten. Er zijn verschillende hut categorieën beschikbaar. Van binnen tot balkon-hut en diverse Suites.

Culinair
Op de meeste schepen wordt er gegeten via de traditionele zittingen. Op de nieuwere schepen word ook de openzitting aan geboden. Op de Ventura, Azura, Britannia en Iona zijn ook meerdere restaurants waar u uit kunt kiezen.

DISCOVER A DIFFERENT DESTINATION DAY AFTER DAY

 

Kinderen
Er zijn adult-only schepen en familie schepen. De schepen waar kinderen welkom zijn;
Aurora, Azura, Britannia, Oceana, Ventura en Iona. Hier zijn ook kinderfaciliteiten terug te vinden aan boord. Voor verschillende leeftijdsgroepen worden er activiteiten aangeboden.

Activiteiten & Entertainment
Er is genoeg entertainment aan boord voor de passagiers. Van komediant tot livebands. ’s Avond is er genoeg vertier in verschillende bars.
Wilt u zich even afsluiten van de wereld? Dan kunt u een behandeling boeken bij het Wellness centrum aan boord. Er is een sportdek voor de sportliefhebbers die graag een potje tennissen. Ook kunt u een heerlijke duik nemen in het zwembad. Er worden ook meerdere dansklassen aangeboden die bij de cruiseprijs zijn inbegrepen.



Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan