Vasco Da Gama

 

Nicko-Cruises-Nicko-Vasco-Da-Gama-Schip

 

“Gaat u voor comfortabele en warme sfeer dan bent u aan boord van de Vasco Da Gama op het juiste adres”

Door de warme sfeer aan boord van de Vasco Da Gama voelt u zich meteen thuis. De sfeer is erg vertrouwd en gezellig. Bent u op zoek naar een rustig moment om heerlijk te genieten van de omgeving of wilt u genieten van het entertainment aan boord: op dit schip wordt alles geregeld!
Vasco Da Gama is in 2020 in de vloot gekomen van Nicko Cruises. Het schip heeft een volledige renovatie gehad en de hutten en suites zijn vernieuwd. Vasco Da Gama zet zich in en investeert in duurzaam en toekomstgericht reizen.

Nicko Cruises biedt medische dialysezorg aan dialyse patiënten op alle Vasco Da Gama cruises. Op deze manier kunnen gasten genieten van hun reis, terwijl de zorg van een ervaren arts en extra dialysespecialisten verzekerd is. Dit in samenwerking met het Duitse DiaCare AG.

Faciliteiten

Aan boord van de Vasco Da Gama vindt u een uitgebreide keuze aan apparatuur voor de wellness, fitness en de leuke activiteiten aan boord. Het schip biedt een avondshow in het “Hollywood’s showtheater” met een show aan boord voor eersteklas entertainment. Op het buitendek vindt u een joggingbaan, u kunt hier heerlijk uw energie kwijt. In het kindergedeelte is er van alles te beleven voor uw kleintjes. Het gebruik van de kinderruimte is alleen toegestaan ​​voor kinderen die zijn ingeënt tegen mazelen.

 

Nicko-Cruises-Nicko-Vasco-Da-Gama-Restaurant

Culinair

De Vasco Da Gama biedt verschillende restaurants: Alfresco Grill, Waterfront Classic, Waterfront Eurasia, Waterfront Mediterranen, Club Bistro en The Grill. Houdt u van pizza’s, hamburgers of hotdogs dan bent u bij Alfresco Grill aan het juiste adres. In de Waterfront Classic kunt u genieten van klassieke maaltijden die passend zijn bij de reisbestemmingen. In de Waterfrond Eurasia kunt u genieten van Aziatische specialiteiten en in het Mediterranen restaurant worden mediterrane gerechten geserveerd. Wilt u toch van het buffetrestaurant eten dan kan dat in de Club Bistro. Tegen een toeslag kunt u in het specialiteitenrestaurant The Grill dineren. Heeft u een privé-evenement kunt u gebruik maken van de chefs table.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan