NickoVISION

 

Nicko-MS-Vision-rivierscruise-schip

“Gun jezelf een geweldig gevoel en cruise mee op de NickoVISION”

Wilt u een schip met een nieuw aan-boord concept en een innovatief ontwerp? Welkom aan boord op onze NickoVISION. De sfeer aan boord is gezellig, vriendelijk en warm. Of u nu wilt genieten van een rustig momentje, een boek wil lezen, de sauna in wilt duiken of thema avonden wilt bijwonen dit kan allemaal. De dresscode is over het algemeen casual alleen bij het diner vraagt de bemanning of u netter gekleed aan tafel wilt schuiven. De NickoVISION vaart over de Donau. Ontdek de beeldschone Donau en cruise mee door landen zoals Oostenrijk, Roemenië, Hongarije, Bratislava, Bulgarije, Servië en Kroatië . De haven van vertrek is Passau tevens is dit ook de haven waar u na een mooie cruise ervaring weer terugkomt.

U stopt in steden zoals het historische Wenen waar u kunt genieten van een Wiener Schnitzel of een bezoek kan brengen aan de wereldberoemde Spaanse rijschool (de oudste paardrijschool ter wereld) in de Hofburg.  Ook stopt de MS NickoVISION in het nog relatief onbekende maar prachtige Bratislava, waar u een lekker drankje kan doen op één van de vele terrasjes. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan het in de 9e eeuw gebouwde ‘Kasteel van Bratislava’ waar u ook nog een panoramisch uitzicht heeft over de oude stad.

Faciliteiten

Aan boord van de MS NickoVISION vindt u een panorama lounge een bar met grote veranda en super veel heerlijke plekjes waar u kunt genieten in een ligstoel met een drankje in uw hand. Kies een boek uit in onze bibliotheek of schakel naar de ontspanningsmodus in de sauna. Wilt u toch liever iets actiever doen? Duik dan snel de fitnessruimte in. U hoeft zich ook zeker niet te vervelen want er is genoeg entertainment, de dagen zijn namelijk gevuld met muziek, folklore en dans, een bingo, thema avonden en zelfs live muziek (Hangt af van het programma-). Het actuele entertainment-dagprogramma ontvangt u aan boord.

 

 

Nicko-NickoVision-Riviercruise-Restaurant

Culinair

Op de MS NickoVISION kunt u 3 restaurants vinden met gevarieerde culinaire hoogstandjes. Ook kunt u genieten van een groot aanbod drankjes welke u kunt halen bij de bar. Begin s’  ochtends de dag met een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. ’s Middags en ’s avonds worden de zeer goede verzorgde maaltijden in één zitting aan tafel geserveerd. Een aantal keer per week kun je genieten van een themabuffet of –diner.

  • Specialiteitenrestaurant
  • Grill restaurant
  • Nicko Vision Panorama Salon
  • VISION barRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan