MS Thurgau Ultra

Ervaar ultra luxe aan boord van MS Thugau Ultra

Met zijn 5 ankers is het schip van hogere deluxe klasse, MS THURGAU ULTRA een plek om te ontspannen. Het luxe schip biedt bijna uitsluitend suites met veel ruimte voor elke individuele gast en is bijzonder stil dankzij de zogenaamde twin cruiser-technologie – waarbij de machine- en passagiersruimte van elkaar zijn gescheiden. In het panoramarestaurant heeft u een prachtig uitzicht over het passerende rivierlandschap en geniet u van de fantastische internationale keuken. Het enorme zonnedek nodigt uit tot relaxen. De ruime wellness- en fitnessruimte bieden u extra ontspanning!

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Thurgau Ultra-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer-gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

Geniet tijdens uw ontbijt, lunch en diner van prachtige landschappen. U hoeft niets te missen door de grote panorama ramen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan