MS Seine Comtesse

 

Nicko-MS-Seinecomtesse-riviercruise-schip

“Geniet in stijl met MS Seine Comtesse”

Onze elegante MS Seine Comtesse. Vaar mee over de Seine en ontdek het romantische deel van Frankrijk. Bent u op zoek naar een cruise niet te ver van huis maar met een prachtig schilderachtig landschap? Of een cruise waar u tijdens de zonsondergang in het panoramarestaurant kan genieten van alle culinaire hoogstandjes? Dan is MS Seine Comtesse de goede keuze. De haven van vertrek is Parijs tevens is dit ook de haven waar u na een mooie cruise ervaring weer terugkomt. U stopt in steden zoals de hoofdstad van Normandië; Rouen. De stad staat bekend om de historische Franse Heldin Jeanne d-Arc.

Jeanne d-Arc (Een ongeletterd boeren meisje dat leefde in het begin van de 15e eeuw) werd in Rouen op de brandstapel gezet op de plaats waar nu de Sainte-Jeanne-d-Arc kerk staat. Ontdek de 151 meter hoge Kathedraal Notre-Dame of proef de 3 C’s : cider, camembert en calvados.

Faciliteiten

Aan boord van de MS Seine Comtesse vindt u een panorama restaurant, een panorama salon met bar en super veel heerlijke plekjes waar u kunt genieten in een ligstoel met een drankje in uw hand. Kies een boek uit in onze bibliotheek of kraak de hersenen tijdens een potje schaken. U hoeft zich ook zeker niet te vervelen want er is genoeg entertainment, de dagen zijn namelijk gevuld met muziek, folklore en dans, een bingo, thema avonden en zelfs live muziek (Hangt af van het programma-). Het actuele entertainment-dagprogramma ontvangt u aan boord.

Culinair

Op de MS Seine Comtesse begint ’s ochtends de dag met een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. ’s Middags en ’s avonds worden de zeer goede verzorgde maaltijden in één zitting aan tafel geserveerd. Een aantal keer per week kun je genieten van een themabuffet of –diner.  Er is 1 restaurant aanwezig en een bar waar men veel aandacht besteed aan de gastronomie.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan