MS Rhein Symphonie

 

 

Nicko-MS-Rheinsymphonie-riviercruise-schip

“Geniet in stijl met MS Rhein Symphonie”

Onze elegante MS Rhein Symphonie. Vaar mee over de Rijn door landen zoals België, Frankrijk, Duitsland en Nederland . Bent u op zoek naar een cruise niet te ver van huis maar met een prachtig schilderachtig landschap? Of een cruise waar u tijdens de zonsondergang in het panoramarestaurant kan genieten van alle culinaire hoogstandjes? Dan is MS Rhein Symphonie de goede keuze. Ontdek Strasbourg met haar prachtige kerken, paleizen en andere gebouwen. Bezoek Paleis Rohan; een bijzonder en oud paleis uit de 18e eeuw. Wilt u omgeven worden door natuur, vergeet dan zeker niet om een kijkje te nemen in de botanische tuin of het Parc de la Citadelle.

Faciliteiten

Aan boord van de MS Rhein Symphonie vindt u een panorama restaurant, een panorama salon met bar en super veel heerlijke plekjes waar u kunt genieten in een ligstoel met een drankje in uw hand. Kies een boek uit in onze bibliotheek of kraak de hersenen tijdens een potje schaken. U hoeft zich ook zeker niet te vervelen want er is genoeg entertainment, de dagen zijn namelijk gevuld met muziek, folklore en dans, een bingo, thema avonden en zelfs live muziek (Hangt af van het programma-). Het actuele entertainment-dagprogramma ontvangt u aan boord.

Culinair

Op de MS Rhein Symphonie begint ’s ochtends de dag met een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. ’s Middags en ’s avonds worden de zeer goede verzorgde maaltijden in één zitting aan tafel geserveerd. Een aantal keer per week kun je genieten van een themabuffet of –diner.  Er is 1 restaurant aanwezig en een bar waar men veel aandacht besteed aan de gastronomie.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan