MS Rhein Melodie

 

Nicko-Rheinmelodie-riviercruise-schip

“Geniet in stijl met MS Rhein Melodie”

Onze elegante MS Rhein Melodie. Vaar mee over de Rijn door landen zoals Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Nederland . Bent u op zoek naar een cruise niet te ver van huis maar met een prachtig schilderachtig landschap? Of een cruise waar u tijdens de zonsondergang in het panoramarestaurant kan genieten van alle culinaire hoogstandjes? Dan is MS Rhein Melodie de goede keuze. Ontdek Basel met haar ligging op het drielandenpunt. Het is een levendige- en culturele stad waar genoeg te beleven valt. Beklim de 178 meter hoge Roche Tower en geniet van het uitzicht. Of breng een bezoekje aan de Volta Bräu brouwerij, dit is de bekendste lokale bierbrouwerij van de stad.

Faciliteiten

Aan boord van de MS Rhein Melodie vindt u een panorama restaurant, een panorama salon met bar en super veel heerlijke plekjes waar u kunt genieten in een ligstoel met een drankje in uw hand. Kies een boek uit in onze bibliotheek of kraak de hersenen tijdens een potje schaken. U hoeft zich ook zeker niet te vervelen want er is genoeg entertainment, de dagen zijn namelijk gevuld met muziek, folklore en dans, een bingo, thema avonden en zelfs live muziek (Hangt af van het programma-). Het actuele entertainment-dagprogramma ontvangt u aan boord.

Culinair

Op de MS Rhein Melodie begint ’s ochtends de dag met een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. ’s Middags en ’s avonds worden de zeer goede verzorgde maaltijden in één zitting aan tafel geserveerd. Een aantal keer per week kun je genieten van een themabuffet of –diner.  Er is 1 restaurant aanwezig en een bar waar men veel aandacht besteed aan de gastronomie.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan