MS Maxima

 

Nicko-MS-Maxima-riviercruise-schip

“Een prachtige cruise over de Donau, ervaar het allemaal met MS Maxima’

Bent u op zoek naar ontspanning, waardeert u comfort tijdens uw riviercruise? Dan is MS Maxima de juiste keuze! Niet alleen beschikt de MS Maxima over een welness met sauna, ze biedt ook een relaxruimte met heerlijke ligstoelen. MS Maxima staat voor comfort, is royaal gebouwd met een glazen koepel en grote trap. Over het algemeen is de dresscode casual alleen in de avond bij het diner netjes. Ontdek de beeldschone Donau en cruise mee door landen zoals Oostenrijk, Roemenië, Hongarije, Bratislava, Bulgarije, Servië en Kroatië . De haven van vertrek is Passau tevens is dit ook de haven waar u na een mooie cruise ervaring weer terugkomt.

U stopt in steden zoals het historische Wenen waar u kunt genieten van een Wiener Schnitzel of een bezoek kan brengen aan de wereldberoemde Spaanse rijschool (de oudste paardrijschool ter wereld) in de Hofburg. Ook stopt de MS Maxima in het nog relatief onbekende Servische Belgrado. Geniet van de rauwe schoonheid dat Belgrado te bieden heeft. Loop door de Skardarlija (Een vintage buurtje waar je lekker kan vertoeven) wat vol staat met restaurants en barretjes of bezoek het Belgrado Fort voor een fijne oase van rust en groen, maar ook het uitzicht van de heuvel is de moeite waard.

Faciliteiten

Aan boord van de MS Maxima kunt u een welness vinden met een sauna. Zoekt u toch wat meer actie? Pak uw sportkleding uit en duik het fitnesscentrum in waar u gebruik kunt maken van de cardio apparatuur. De MS Maxima beschikt ook over een whirlpool, panorama-lounge met bar, een winkeltje en regelmatig avonden vol entertainment zoals muziek, folklore, bingo, quiz events en dans. Heeft u zin in een avondje bordspellen dan kunt u hier ook gebruik van maken.

Culinair

Op de MS Maxima is er 1 restaurant, u kunt een tafelreservering maken op de dag van aankomst. Het restaurant biedt zowel internationale als nationale gerechten van het land waar u zich op dat moment bevindt. Verder is er nog een bar aanwezig waar u kunt genieten van lekkere drankjes.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan