MS Bijou du Rhône

 

Nicko-MS-Bijoudurhone-riviercruise-schip

“Ontdek het magische Zuid-Frankrijk met MS Bijou Du Rhône”

Ons kostbare juweel in Zuid-Frankrijk verwelkomt u. Vaar mee over de Rhône en Saône en ontdek de mooiste plekken van Zuid-Frankrijk vanaf het water. Bent u op zoek naar een cruise niet te ver van huis maar met een prachtig schilderachtig landschap? Of een cruise waar u tijdens de zonsondergang in het panoramarestaurant kan genieten van alle culinaire hoogstandjes? Dan is MS Bijou Du Rhône de goede keuze! De haven van vertrek is Lyon tevens is dit ook de haven waar u na een mooie cruise ervaring weer terugkomt. U stopt in steden zoals Chalon-sur-Saône – een Kunst- en Geschiedenisstad gelegen op de oever van de Saône. U kunt hier genieten van het Pittoreske Saint-Vincentplein midden in het historische centrum.

Om u heen kunt u van alles zien zoals mooie oude vakwerkhuizen en de kathedraal. Ook stopt de MS Bijou Du Rhône in het prachtige historische Arles, U vind hier bijvoorbeeld overblijfselen van Romeinse bouwwerken zoals het Amfitherater en de Obelisk van Arles.  Neem zeker een kijkje in de Rue-de-Porte-de-Laure wat vol zit met leuke boetiekjes en grotere modeketens.

Faciliteiten

Aan boord van de MS Bijou Du Rhône vindt u een panorama restaurant, een panorama salon met bar en super veel heerlijke plekjes waar u kunt genieten in een ligstoel met een drankje in uw hand. Kies een boek uit in onze bibliotheek of kraak de hersenen tijdens een potje schaken. U hoeft zich ook zeker niet te vervelen want er is genoeg entertainment, de dagen zijn namelijk gevuld met muziek, folklore en dans, een bingo, thema avonden en zelfs live muziek (Hangt af van het programma-). Het actuele entertainment-dagprogramma ontvangt u aan boord.

Culinair

Op de MS Bijou Du Rhône begint ’s ochtends de dag met een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. ’s Middags en ’s avonds worden de zeer goede verzorgde maaltijden in één zitting aan tafel geserveerd. Een aantal keer per week kun je genieten van een themabuffet of –diner.  Er is 1 restaurant aanwezig en een bar waar men veel aandacht besteed aan de gastronomie.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan