MS Belvedere

 

Nicko-MS-Belvedere-riviercruise-schip

“Een prachtige cruise over de Donau, ervaar het allemaal met MS Belvedere’

Bent u op zoek naar ontspanning, waardeert u comfort tijdens uw riviercruise? Dan is MS Belvedere de juiste keuze! Niet alleen beschikt de MS Belvedere over een welness met sauna, ze biedt ook een relaxruimte met heerlijke ligstoelen. MS Belvedere staat voor comfort, is royaal gebouwd met een glazen koepel en grote trap. Over het algemeen is de dresscode casual alleen in de avond bij het diner netjes. Ontdek de beeldschone Donau en cruise mee door landen zoals Oostenrijk, Hongarije en Slowakije. De haven van vertrek is Passau tevens is dit ook de haven waar u na een mooie cruise ervaring weer terugkomt.

U stopt in steden zoals het historische Wenen waar u kunt genieten van een Wiener Schnitzel of een bezoek kan brengen aan de wereldberoemde Spaanse rijschool (de oudste paardrijschool ter wereld) in de Hofburg. Ook stopt de MS Belvedere in het nog relatief onbekende maar prachtige Bratislava, waar u een lekker drankje kan doen op één van de vele terrasjes. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan het in de 9e eeuw gebouwde ‘Kasteel van Bratislava’ waar u ook nog een panoramisch uitzicht heeft over de oude stad.

Faciliteiten

Aan boord van de MS Belvedere kunt u een welness vinden met een sauna. Zoekt u toch wat meer actie? Pak uw sportkleding uit en duik het fitnesscentrum in waar u gebruik kunt maken van de cardio apparatuur. De MS Belvedere beschikt ook over een whirlpool, panorama-lounge met bar, een winkeltje en regelmatig avonden vol entertainment zoals muziek, folklore en dans.

Culinair

Op de MS Belvedere is er 1 restaurant, u kunt een tafelreservering maken op de dag van aankomst. Het restaurant biedt zowel internationale als nationale gerechten van het land waar u zich op dat moment bevindt. Verder is er nog een bar aanwezig waar u kunt genieten van lekkere drankjes.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan