Cruise met Nicko Cruises

Nicko Cruises is al vele jaren actief op de rivieren van Europa. Het bedrijf is gevestigd in Stuttgart. Het bedrijf behoord nu tot de Portugese groep die thuis zijn op het gebied van Douro riviercruises.

Veel cruises varen op de populaire rivieren van de Donau, Rijn, Rhône, Seine en Elbe, maar ook meer exotische bestemmingen zoals cruises in Portugal, op de Nijl en in Rusland of China.

Zo gevarieerd als de bestemmingen zijn, zo is de vloot van Nicko cruises, die is onderverdeeld in secties genaamd “nicko boutique”, “nicko modern” en “nicko classic”.

In 2018 is het schip NickoVision toegevoegd aan de vloot. In 2019 is het eerste oceaan schip toegevoegd aan de vloot: “World Explorer”. Dit schip bied plek voor 200 passagiers en bezoekt onder andere het poolgebied.

Bestemmingen

Nicko vaart vooral over de Europese rivieren zoals de Donau of de Rijn. Daarnaast varen op exotische plekken in Azië waaronder de Mekong rivier. Sinds kort heeft Nicko zeeschepen waarmee ze varen in de omgeving van Cuba en de Caribbean.

Accommodatie (Hutten)
Alle hutten zijn stijlvol en comfortabel ingericht waar u voorzien zal zijn van alle gemakken. Op de rivierschepen is er alleen een frans balkon aanwezig.

Culinair
Het restaurant biedt zowel internationale als nationale gerechten van het land waar u zich op dat moment bevindt. Verder is er nog een bar aanwezig waar u kunt genieten van lekkere drankjes.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan