Minicruises

Proef van het cruisen tijdens een mini cruise

 

 

Wilt u wel cruisen? Maar vind u een week te lang? Wilt u er even tussenuit maar geen tijd voor een lange vakantie? Dan zijn er zijn ook verschillende minicruises te boeken! U kunt genieten van alle faciliteiten aan boord en tegelijkertijd cultuur opsnuiven.

Een minicruise is per definitie geen klein schip. Maar het gaat meer om de korte tijd. De minicruises hebben een vaartijd van 2 tot 4 dagen. U kunt overdag aan wal en ‘s avonds genieten van een show in het theater. Hierna kunt u nog een heerlijk drankje drinken in één van de bars of een gokje wagen in het casino. Ook bij een minicruise kunt u genieten van alle heerlijke maaltijden aan boord in buffetvorm of in het à la carte restaurant.

"Geniet even een paar dagen op zee en kom helemaal tot rust"

Cruise naar een privé eiland

Er zijn cruises die varen in de Middellandse zee, Caribbean en naar de Bahama’s. U kunt een minicruise ook uitstekend combineren met een andere vakantie. Om voor de eerste keer een cruise uit te proberen is dit ook een fijne manier! U kunt even proeven van het product! Wilt u in de middellandse zee een minicruise boeken? Hier vaart MSC en heeft verschillende routes vanaf Barcelona en Genua. Ook Costa Cruises vaart in de Middellandse Zee vanaf Savona en Barcelona.

Wilt u vanuit de Verenigde Staten een mini cruise boeken? Dan kunt u met Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean en Disney Cruise Line een cruise maken. De schepen gaan vanaf Miami naar de Bahama’s en meestal gaat u naar een privé eiland van de rederij. Carnival Cruise Line vertrekt vanuit Los Angeles naar Enselada voor een mini-cruise. Dit kunt u goed combineren met een City trip rond Los Angeles.

 

 

Wilt u graag naar Alaska, maar wilt u dit combineren met een landarrangement, dan kunt u cruise met Holland America Line boeken. Deze rederij heeft korte cruises vanuit Seatle en Vancouver. Hiervoor of erna kunt u het Nationaal park van Alaska bezoeken en nog meer genieten van de natuur.

Wilt u wat dichter bij huis blijven? Dan zijn er mini-cruises vanuit Kiel met ADIA Cruises. Deze cruises varen veelal naar Hamburg.

Wilt u meer informatie bel dan met één van onze Cruise-Experts op 088 – 501 8 501.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan