Premium

Katarina Line Premium categorie is de eerste generatie schepen met stalen romp, meestal met 18 of 19 dubbele, ruime ensuite hutten met airconditioning (10 of 11 op het dek, 8 benedendeks).

Hieronder vind u de schepen die onder de categorie Premium  vallen, als u op de naam van het schip klikt, vind u meer informatie over het schip.

Schepen Cruiseschip-Katarina Line-Cruises-Premium-Schip Cruiseschip-Katarina Line-Cruises-Premium -Zonnedek

Antonella
Dalmatia
Dionis
Eos
Jadranska Kraljica
Leonardo
Meridijan
Morena
Vapor

Premium schepen met stalen romp met een moderne, traditionele uitstraling bieden accommodatie in ruime en-suite hutten met airconditioning, een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een haardroger en een kluisje. Schepen zijn van 29 tot 35 meter lang met hutten van 8 tot 14 m2 groot.

Inbegrepen services: ontbijtbuffet, driegangenlunch, Captain’s diner, Engelse sprekende tourmanager aan boord (behalve op KL1 route van Opatija en Naturist/FKK tour), 1 begeleide tour, dagelijkse cabineservice, midweek verse set handdoeken en beddengoed, bagage-service, olijfolie en wijn proeverij aan boord, gratis water, afternoontea en koffie. Gratis WiFi.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan