St. George (Bermuda)

Stap terug in de tijd terwijl je door de eeuwenoude bakstenen straten van de stad St. George slentert, de voormalige hoofdstad van Bermuda en een UNESCO-werelderfgoed. De goed bewaard gebleven historische stad en het nabijgelegen fort maken St. George en de East End tot een toevluchtsoord voor Britse koloniale architectuur, geschiedenis en cultuur.

Bezienswaardigheden in St. George

  • Kalksteenformaties (Tobacco Bay)
  • Tom Moore’s Jungle
  • Crystal Caves van Bermuda
  • Cooper’s Island Natuurreservaat
  • Ferry Reach National park (Zeldzame vogelsoorten)
  • Fort

bermuda-st george-crystal caves-activiteit  bermuda-st george-kerk-cultuur  bermuda-st george-strand-horseshoe bay

Beste tijd voor een cruise naar St. George

De beste reistijd voor St. George, Bermuda, is in januari en april t/m december, waarin je een aangename of warme temperatuur hebt en amper tot weinig neerslag.

Algemene informatie over St. George

Valuta
De valuta in St. George, Bermuda, is de Bermudaanse Dollar

Haveninformatie
St George’s Harbor is een natuurlijke havenwaterweg in het noordelijke deel van Bermuda. Het dient als vracht- en cruisehaven voor de St George’s Town (op St George’s Island, gelegen in het noorden). Dit was meer dan 200 jaar de belangrijkste haven van het Britse overzeese gebied. Grotere cruiseschepen varen de haven niet binnen, maar gaan voor anker in Murray’s Anchorage (nabij Fort St. Catherine’s). Van daaruit worden hun passagiers via de eigen tenderboten van het schip naar de Penno’s Wharf vervoerd. Tussen de ankerplaats van het schip en de aanbestedingskade is ongeveer 1 uur reizen.

bermuda-st-george-portmap  bermuda-st george-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor Bermuda.
Bekijk de openbare strafsessies van 12.30 uur op het Koningsplein. Tijdens de zomermaanden wordt er een optreden gegeven dat zeer vermakelijk is. Een vrouw wordt veroordeeld tot het zeuren van haar man. Haar straf is om meerdere keren in het water te worden ondergedompeld. Bovendien wordt een toeschouwer uit de menigte uitgekozen wegens openbare dronkenschap en veroordeeld tot het staan ​​bij de zweeppaal in de hete zon. De dronkaard kan de post niet verlaten voordat de zon drie keer onder een wolk is bedekt.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan