Homer

Al op het moment dat u met uw cruiseschip de stad Homer in Alaska nadert, zult u versteld staan van de prachtige natuurschoon rondom deze kleine stad. De toppen van de Kenai bergen reiken hoog boven de stad uit en zijn bedekt met eeuwenoude gletsjers en worden bevolkt door uiteenlopende diersoorten. Homer is de perfecte plek voor een avontuurlijke cruise vakantie. Het is de beste start voor het spotten van beren en dat mag u zeker niet missen.

Homer biedt honderden hectare aan parken, variërend van kleine stadsparken tot natuurreservaten op grote hoogten met prachtige uitzichten. Een aantal van Alaska’s meest bijzondere plaatsen kunnen het beste of zelfs alleen te water worden bereikt. Een belangrijk vervoermiddel in Homer is dan ook de watertaxi. Een leuke manier om van de ene naar de andere plek te reizen en onderweg de stad en vooral het natuurschoon eens van een andere kant te bekijken.

Bezienswaardigheden in Homer

  • Alaska Sealife Center
  • Winkelen. Homer heeft geen grote warenhuizen, maar het is zeker de moeite waard om de unieke one-of-a-kind winkeltjes te bezoeken. U zult zich verbazen over wat u er aantreft.
  • Baycrest Park. Nabij de toegangsweg naar Homer biedt dit park u een prachtig uitzicht op de Kachemak baai.
  • Coal Point. Een klein park naast de vissershaven met uitzicht op de haven.

Verenigde-staten-alaska-homer-zonsondergang-bergen   Verenigde-staten-alaska-homer-zee-boot   Verenigde-staten-alaska-homer-eland-natuur

Beste tijd voor een cruise naar Homer

De beste tijd om naar Homer, Alaska, Verenigde Staten, te gaan is van juni t/m september.

Algemene informatie over Homer

Valuta
De valuta is de Amerikaanse dollar.

Haveninformatie
Het diepwaterdok van Homer Harbor is gebouwd op de Homer Spit. Dit is een landmassa (lengte 7,2 km / 4,5 ml, hoogte 19 ft / 6 m boven zeeniveau) die uitsteekt uit het vasteland van Alaska (Kenai-schiereiland) in Kachemak Bay.

alaska-homer-haven-map.gif   alaska-homer-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Behalve in de natuurlijke omgeving worden zeedieren ook veel gespot in haven van Homer. Neem de tijd om het zeeleven eens te bestuderen vanaf floating docks in de haven van Homer.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan