HANSEATIC Inspiration

 

Cruiseschip-Hanseatic Inspiration-Hapag-Lloyd Cruises-Lido

Ontdekkingen en luxe gaan samen op Hanseatic Inspiration

Hanseatic Inspiration brengt ontdekking en luxe samen en geeft een nieuwe richting aan voor Hapag-Lloyd met de lancering van hun expeditieklasse van schepen, die 14 meter lang zijn en slechts 199 tot 230 passagiers vervoeren. Samen met de Hanseatic Nature en Hanseatic Spirit varen ze naar de meest bijzondere plekken ter wereld.

Uitstekend ingericht en op maat gemaakt voor maximaal comfort, Hanseatic Inspiration beschikt over 120 moderne hutten, veel met balkons, drie restaurants met open zitting, twee bars, wellnessruimte, zwembad en whirlpool.

Bovendien is Hanseatic Inspiration goed uitgerust en voorbereid op alle expeditie-activiteiten, waaronder een flinke vloot Zodiacs, de Marina en twee glazen balkons voor sightseeing vanaf het schip.

Als u meer betrokken wilt raken bij de bestemming, ga dan naar het Marinaplatvorm. Hier kunt u vertrekken met één van de 17 Zodiacs van het schip, klaar voor de close-up-ervaringen exclusief voor expeditieschepen. Er zijn ook verschillende watersportuitrustingen beschikbaar, waaronder kajaks, stand-up paddleboards en snorkeluitrusting, zodat gasten bij warm weer zelf op verkenning kunnen gaan.
Ook kunt u genieten aan het zwembad. Het maakt niet uit wat voor weer het is, dankzij de overkapping kunt u hier altijd gebruik van maken!

 

Culinair

Hanseatic Inspiration heeft 3 uitstekende restaurantkeuzes:

  • Hanseatic Restaurant- dit is het hoofdrestaurant van het schip en serveert overdag alle maaltijden. Met een internationaal menu dat dagelijks verandert, zijn de maaltijden gevarieerd en heerlijk.
  • Lido Restaurant – dit buffetfeest heeft alles wat u nodig heeft voor een heerlijke maaltijd.
  • Nikkei- vergeet niet te reserveren voor dit intieme fusionrestaurant dat vakkundig de smaken van Japan en Zuid-Amerika combineert.

 

Cruiseschip-Hanseatic Spirit-Hapag-Lloyd Cruises-Restaurant

Entertainment

Er is geen betere manier om te ontspannen na een drukke dag met uw favoriete drankje in de hand en uitkijkend over de panoramische vergezichten. De twee plaatsen aan boord om dit te doen, zijn in de Observation Lounge en het HanseAtrium, waar de ontspannen sfeer, attente barmannen en de voortreffelijke drankenlijst de perfecte plek zijn om van uw avond te genieten.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan