EUROPA

 

Cruiseschip-MS Europa-Hapag Lloyd-Atrium

Aan boord van het schip staat persoonlijke aandacht en een hoog service niveau centraal

Al 15 jaar wordt cruiseschip EUROPA door de Berlitz Cruise Guide als 5 sterren plus gekwalificeerd. Dat is niet voor niets. Cruiserederij Hapag-Lloyd Cruises staat voor het hoogste niveau in cruisen en de EUROPA is jarenlang hun vlaggenschip geweest. De hoge servicegraad en de persoonlijke aandacht van de crew op de EUROPA kan bijna niet overtroffen worden

Aan boord van de EUROPA heeft uitsluitend suites, allen fantastisch gedecoreerd en allemaal met balkon.

De EUROPA zal u betoveren met brede teakhouten promenades, comfortabele ligstoelen, marmeren badkamers, hoogpolige tapijt van scheerwol, prachtige kunstwerken en nog veel meer. Maar wat u vooral zult waarderen, is dat u zich binnen een dag helemaal thuis voelt op cruiseschip EUROPA.

Culinair

Aan boord zijn er diverse plekken waar u heerlijk kunt eten. ’S Avonds is er een restaurant van topkwaliteit (’s avonds à la carte) met internationale gerechten en specialiteiten van de bestemming.

  • Ontbijt- en lunchbuffetten in de BREMEN Club of buiten op het Lido Deck
  • Bars in de Panorama Lounge en in de BREMEN Club
  • Er zijn 100 bemanningsleden voor maximaal 155 gasten aan boord
  • U kunt van 7.00 tot 22.00 uur gebruik maken van roomservice.

De culinaire specialiteiten aan boord zijn door Michelin sterren kok Dieter Muller ontwikkeld. Deze sterrenchef is minimaal 70 dagen per jaar aan boord om het torenhoge niveau te waarborgen.

 

Cruiseschip-MS Europa 2 -Hapag Lloyd Cruises-Theater

Entertainment

Er zijn diverse lounges waar shows worden gegeven. Hierbij kunt u denken aan entertainment wat bij de bestemming past, verwacht geen grote productie shows! Bij deze cruises gaat het meer om de bestemming en natuur. Aan boord zijn er diverse lezingen en kunt u meer leren over cultuur en natuur!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan