Cruise met Hansa Touristik

Algemene informatie

Hansa Touristik is een Duits familie bedrijf dat is gevestigd in Stuttgart. De rederij staat voor klassieke Duitstalige cruises. Er gaan maximaal 500 gasten mee aan boord. De filosofie van het bedrijf is “Altijd iets nieuws te bieden”

Met slechts 1 schip varen ze naar de meest bijzondere bestemmingen. Reis in stijl in een kleine groep aan boord van Ocean Majesty.

 

Bestemmingen

Het schip Ocean Majesty vaart naar de Noorse Fjorden, Noorkaap, Baltische staten, maar ook is ze te vinden in Groenland en IJsland.

Houdt u liever van de warmte? Dan niet getreurd, ook hebben ze diverse routes in de Middellandse Zee en Griekse Eilanden.

De route naar Engeland, Ierland en Schotland is vrij bijzonder, het schip vaart dan onder de Tower Bridge door!

Accommodatie (Hutten)

Uw heeft aan boord verschillende keuze qua hut categorie. Er zijn binnenhutten, buitenhutten en balkonhutten. Alle hutten zijn voorzien van een douche, toilet, bureau met stoel, airconditioning, tv en kluis.

Culinair

U kunt genieten van een heerlijke maaltijd in het hoofd restaurant, of in de Lido tuin. Het hoofdrestaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner. U kunt op elk moment van de dag genieten van een heerlijk á la carte menu. In de Lido tuin heerst er een ontspannen en ongedwongen sfeer. In dit buffet restaurant kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Aan boord van Ocean Majesty zijn er geen vaste tijden voor de maaltijden, maar kunt u op ieder gewenst moment gaan dineren tussen 18:00 en 21:30.

IMMER EINE WELLENLANGE VORAUS

 

Kinderen

Kinderen zijn welkom aan boord van de MS Ocean Majesty. Op sommige afvaarten zijn kinderen onder de 17 jaar die samen met een volwassene in de hut gaan gratis. Het is geen schip waar kinderfaciliteiten/club aanwezig is.

Activiteiten & Entertainment

Een goed boek lezen in de bibliotheek of buiten relaxen op het zonnedek. Of wilt u even helemaal niets dan kunt u een behandeling nemen in het Beauty & Spa centrum. Hier kunt u kiezen uit verschillende behandelingen. Bent u liever sportief op uw cruise? Dan kunt u terecht in de fitness. Hier zijn verschillende apparaten te vinden die u kunnen helpen om fit te blijven. Ook zijn er gratis fitnesscursussen zoals yoga en pilates.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan