Groepscruises

Groepscruises, ideaal voor familie en vrienden

 

 

Heeft u er weleens bij stilgestaan hoe leuk een cruisevakantie is voor opa, oma, ouders en kinderen samen?
Een cruiseschip biedt faciliteiten voor alle leeftijden. Een potje kaarten, lekker luieren op het zonnedek, samen op excursies, spetteren in het kinderzwembad; Iedereen kan doen en laten wat ‘ie wil en toch ben je samen op reis.

 

 

Elke dag uit eten zonder dure rekening

Uit eten gaan is óók een feest voor de hele familie. Iedereen geniet, niemand achter het fornuis, want de ober zorgt ervoor dat de smakelijkste diners worden geserveerd. En de kinderen mogen buiten het menu om kiezen wat zij lekker vinden. Achteraf valt de rekening nooit te hoog uit, alle maaltijden zijn immers inbegrepen in de reissom.

Ook het ontbijt en de lunch zijn inbegrepen in de prijs. Onbeperkt ijsjes eten hoef je maar één keer tegen kinderen te zeggen en ze zijn verkocht. Maar ook de (groot-) ouders worden verwend aan boord van een cruiseschip met een verrassende High-Tea of een lekkere middag-snack.

Over het algemeen zijn dranken niet inbegrepen in de reissom. De rederijen bieden echter tegen gereduceerde prijzen, zogenaamde drankenpakketten aan. Dat betekent dat tegen een bepaald bedrag per dag onbeperkt frisdranken, sappen, bieren, wijnen en cocktails kunnen worden gehaald. Voor de kinderen zijn er soortgelijke reducties voor alleen frisdranken en sappen. Sowieso is tijdens ontbijt, lunch en diner altijd koffie, thee, water en soms limonade inbegrepen.

 

Hutten naast elkaar, al dan niet met verbindingsdeur

Reist u met een groep samen, dan reserveert Captain Cruise desgewenst hutten naast elkaar, zodat u op één dek verblijft. Voor ouders met max. 2 kinderen zijn er praktische 4-persoons familiehutten. De ruime buitenhutten met balkon zorgen voor extra comfort.

Meerdere hutten tegelijkertijd boeken biedt voordeel

Ons Captain Cruise team heeft jarenlang ervaring in het organiseren van groepscruises en kunnen u gedegen advies geven. Wij wijzen u ook op de voordelen waar u als groep voor in aanmerking komt. Soms zijn er interessante kortingen wanneer u met 18 personen of meer boekt.

Voor deskundig advies kunt u altijd contact opnemen met één van onze cruise-experts.

Mail: info@captaincruise.nl of bel: 088 501 8 501.

Bekijk via de knop hieronder de meest geliefde rederijen voor families.

Check de afvaartenRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan