Emerald Radiance

 

ECER-Emerald-Radiance-Douro-010

Emerald Radiance, neemt je mee naar Portugal

Emerald Radiance vaart over de rivier de Douro door de Douro-regio in Portugal. Deze regio staat bekend  om Europa’s mooiste wijngaarden. Het schip vaart dan ook tussen deze wijngaarden en de omliggende wijn producerende dorpen.

Het zonnedek aan boord is gebouwd voor het warme klimaat van Portugal. Hier kunt u genieten van de zon met een klein briesje zodat het niet te warm wordt. Terwijl u hier tot rust komt kunt u bij restaurant The Terrace een lekker drankje halen om optimaal te genieten.

Doordat er “maar” 112 passagiers mee aan boord kunnen is Emerald Radiance het meest intieme schip in de vloot van Emerald Cruises. Doordat het schip kleinschalig is is het service niveau enorm hoog. Voor elke drie gasten is er een bemanningslid aanwezig. Dat het schip iets kleiner is betekend niet dat u aan iets tekort komt. Alle voorzieningen die u nodig heeft zijn aan boord te vinden. Ook zijn de suites in alle categorieën royaal.

 

Culinair genieten aan boord van Emerald Radiance

  • Reflections Restaurant – Hier kunt u genieten van ontbijt, lunch en diner. Alle gerechten die in dit restaurant worden geserveerd zijn geïnspireerd door de lokale regio.
  • The Terrace – Is een informele eetruimte binnen en buiten waar u kunt ontbijten en lunchen.
  • Horizon Bar & Lounge – Dit is de grootste lounge aan boord van het schip. U kunt hier ontspannen met een drankje of een kopje koffie. Ook kunt u hier de hele dag snacks halen.

 

Entertainment aan boord van Emerald Radiance

U hoeft niet stil te zitten tijdens uw reis. Er is genoeg te doen op Emerald Radiance. Zo is er een fitnessruimte. Ook is er een zwembad en kunt u tot rust komen in de spa, schoonheidssalon of massageruimte.

De Horizon Bar & Lounge is een ideale plek om ’s middags koffie te drinken met prachtig uitzicht. In de avond kunt u hier heerlijk cocktails drinken en genieten van live pianomuziek. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten aan boord. Zoals een bar quiz, optredens in traditionele stijl en een crewshow tijdens het afscheidsdiner aan het einde van de cruise.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan