Emerald Harmony

Emerald Harmony, het unieke schip dat naar Ho Chi Minh-stad vaart

Emerald Harmony is speciaal gebouwd om naar het hart van Ho Chi Minh-stad te varen. Dit is een uniek feit, omdat andere rivierschepen niet zo dichtbij kunnen komen. Emerald Harmony vaart het hele jaar in Zuidoost Azië voor cruises op de Mekong rivier in Vietnam en Cambodja.

Verdeeld over 42 passagiershutten kunnen de gasten genieten van restaurants, lounges, een zwembad, een wellness met gym en een zonnedek met ligweide, ligstoelen en een wandelpad.

 

Het schip voelt knus aan. Dit komt doordat er maar 84 andere passagiers meevaren. Door de stijl van het schip heeft het meer het uiterlijk van een jacht dan van een typisch rivierschip. Alle suites en hutten zijn chique ingericht in een Aziatische stijl.
Gasten kunnen een hoog serviceniveau verwachten doordat er een bemanningslid op elke twee passagiers is.

De dresscode aan boord is overdag informeel, dit komt door het warme klimaat. Het is de hele dag erg warm en vochtig. In de avond is vrijetijdskleding naar het diner toegestaan, maar geen korte broeken en slippers.

 

Culinair genieten aan boord van Emerald Harmony

  • Reflections Restaurant – Een perfecte plek om te ontspannen of te dineren met gerechten geïnspireerd op Azië.
  • Flavours of Asia – Biedt lunch en diner aan met gerechte van lokale en verse Aziatische producten.
  • Lotus Lounge – Hier zijn de hele dag verschillende hapjes en snacks beschikbaar. Ook kunt u hier terecht voor koffie of thee.

Entertainment aan boord van Emerald Harmony

U kunt genieten van het landschap terwijl het schip vaart en eenmaal aan wal kunt u deelnemen aan verschillende excursies.

Ontspannen kunt u doen in een van de lounges met een heerlijk drankje of een hapje. In de wellnessruimte vindt u totale rust in de spa. Ook zijn er gezichtsbehandelingen en massages beschikbaar. Wilt u liever iets actiefs doen, kom dan naar de fitnessruimte om te sporten of ga wandelen op het wandelpad dat over het dek loopt.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan