Emerald Azzurra

 

 

ECYC-Emerald-Azzurra-Santorini-001

Emerald Azzurra, een luxe uitstraling met een intiem gevoel

Emerald Azzurra biedt een luxe uitstraling met een ruime sfeer. Het nieuwe schip van Emerald cruises. Het schip heeft een maximum aantal van 100 gasten en heeft een crew van 64 medewerkers. Hierdoor is de persoonlijke service optimaal en zal er geen gebrek zijn aan luxe. Emerald Azzurra is op maat ontworpen om toegang te krijgen tot fascinerende havens die alleen voor kleine schepen geschikt zijn.

Emerald Azzurra heeft een lengte van 110 meter met een overvloed aan ruimte om bijvoorbeeld een boek te lezen, onbelemmerd uitzicht op de ongerepte landschappen of andere gasten te ontmoeten.

Het schip bezit buitenhutten aan de voorkant van het schip met een prachtig uitzicht over de oceaan. Ook heeft het schip een ruime variatie aan luxe suites. Een mooi uitzicht, een lounge ruimte of een privé terras, alles is mogelijk. Iedere suite heeft een uniek persoonlijk design, zodat de bezoeker zich thuis voelt.

 

Culinair genieten aan boord van Emerald Azzurra

  • Reflections restaurant – Verwacht bij het Reflections restaurant verse, lokaal geproduceerde diners, zorgvuldig samengesteld door deskundige koks, met gratis sommelier-gepaarde wijn, bier of frisdranken bij lunch en diner.
  • Sky Bar – De Sky Bar is de ideale plek om met een lekker drankje van het prachtige uitzicht te genieten.
  • Horizon Bar – Aan luxe geen gebrek bij de Horizon Bar. Heerlijke plek om te relaxen, een spelletje te doen of een boek te lezen.

 

Entertainment aan boord van Emerald Azzura

U kunt de hele reis genieten van het prachtige uitzicht dat u heeft vanaf de Sky Bar en het Observatiedek. Vanaf hier ziet u een mooie zonsondergang en heeft u uitzicht op het zwembad.

Ook zijn er verschillende delen van het schip ingericht voor ontspanning en rust, dit is te vinden in de lounge. Het schip beschikt over een zwembad met een café en zijn er attributen om verschillende watersporten uit te oefenen. Daarnaast is er een gym en een wellness waar de gasten gebruik van kunnen maken.

Ook is er een dagelijks programma met activiteiten en er is entertainment in de avonden.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan