Hoe ziet een dag eruit op een cruiseschip van Holland America Line?

Iedereen die wel eens op een cruise is geweest zal het zeggen: geen dag aan boord van het cruiseschip is hetzelfde! Zo ook bij rederij Holland America Line (HAL). Er zijn dagen dat er alleen maar wordt gevaren, dit wordt ook wel day-at-sea genoemd. Maar meestal worden er dagelijks havens bezocht en zijn er mogelijkheden voor het maken van excursies. Holland America Line heeft middelgrote schepen met ruimte hutten, veel faciliteiten aan boord en een verfijnde keuken.

Ochtend

Begin je dag aan boord van het cruiseschip met een heerlijk gezond ontbijt in een van de restaurants. Met een beetje geluk kun je zelfs op het bovendek in de zon ontbijten. Wat ga je daarna doen? Een spannende excursie? Of blijf je liever een dagje aan boord? Op het cruiseschip van Holland America Line is genoeg te doen. Je kunt er sporten of lekker aan het zwembad liggen. Maar je kunt ook een cursus of workshops volgen of in de bibliotheek een goed boek lezen.

Middag

In de middag kun je lekker lunchen in een van de restaurants. En ook in de middag geldt: ga lekker sporten, doe mee met een workshop of laat je heerlijk verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling.

Avond

Als je op excursie bent geweest dan kom je meestal aan het einde van de middag weer terug aan boord van het cruiseschip. Dan is het tijd voor een lekkere cocktail gevolgd door een lekkere maaltijd. Dagelijks zijn er schitterende shows, variërend van zang en dans tot acrobatiek. En ben je daarna nog niet moe? Ga dan gezellig naar het casino of naar een van de bars. Vaak is er live muziek en kun je lekker dansen. Holland America Line heeft voor ieder wat wils.

Meer weten over het eten aan boord? Bekijk dan onderstaande video. In deze aflevering staan de verschillende diner-mogelijkheden bij Holland America Line centraal.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan