Disney Wish

 

 

Het nieuwste schip in de vloot, Disney Wish

Disney Cruise Line heeft een vijfde schip toegevoegd aan de vloot. Dit nieuwe schip krijgt de naam Disney Wish. Vanaf zomer 2022 vaart de Disney Wish over de wateren.  Op het gloednieuwe schip is een prachtig atrium aanwezig. Het drie verdieping hoge atrium is geinspireerd op één van de betoverende sprookjes. Natuurlijk komt er op de achterkant van het schip een bekend personage! Op de Disney Wish krijgt Rapunzel hier een mooi plekje.

Het nieuwe schip wordt aangedreven door aardgas (LNG). Er worden 1250 hutten gerealiseerd wat plek biedt voor 2500 passagiers. Het schip is iets groter dan de Disney Dream en Disney Fantasy. Daarnaast komen er nog 2 schepen bij in deze klasse. Naar verwachting is dit in 2022 en 2023.

Culinair

Aan boord van de Disney Wish zijn verschillende eetgelegen aanwezig.

  • Cove café: een cafe waar dagelijks bij het zwembad ontbijt en lunch gehaald kan worden
  • Palo Steakhouse: De lekkerste gerechten
  • Enchanté by chef Arnaud Lallement
  • Arendelle: A frozen dining adventure
  • Worlds of Marvel: een marvel gethematiseerd restaurant
  • 1923: Een restaurant gebaseerd op de tijd waarin disney is ontstaan

 

 

Entertainment aan boord van de Disney Wish

Aan boord van dit prachtige schip van Disney is genoeg te beleven voor jong en oud. Tijdens het diner kunt u met het hele gezin genieten van shows of breng een bezoek aan het theater of de bioscoop. De kinderen kunnen zich overdag vermaken in het zwembad en op de glijbanen. Er is een kidsclub aanwezig met onder andere spelletjes, glijbanen en scheepssturen. In de fairytall hall kunnen kinderen lantaarns versieren of hun eigen ijsmagie creëren. Daarnaast is er nog een imagineering lab en Star wars universe.

In de Marvel superhero academy kunnen kinderen van 3 tot en met 12 kennis maken met hun favoriete superhelden. Terwijl de ouders lekker aan het zwembad kunnen liggen of genieten van een drankje in een van de lounges. Kortom, de verveling zal zeker niet toeslaan.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan