Disney Dream

 

Cruiseschip-Disney Dream-Disney Cruise Line-Dream Deck

Disney Dream, een droom van een cruiseschip

Disney Dream was het derde schip dat toetrad tot de groeiende Disney Cruise Line-vloot. Ze is het zusterschip van de Disney Fantasy. Het schip van 128.000 ton is één van de grootste van de vloot en heeft een maximum van 4.000 passagiers. Zoals bij alle Disney Cruise Line-schepen, lijkt haar ontwerp op een klassieke 20e-eeuwse stijl in gedachten gecombineerd met de modernste technologie en moderne innovaties.

Disney Dream is ontworpen om elegante stijl te combineren met familiecruises die voorop lopen in wat ze te bieden hebben. Met de gebruikelijke fantastische Disney-entertainment en ongedwongen sfeer vermengd met ontspanning en glamoureuze formele avonden, zorgt Disney Dream voor een magische vakantie.

Faciliteiten

De Aqua Duck is een opwindende transparante buis-waterachtbaan die zich uitstrekt over de zijkant van het schip, terwijl Donald’s Pool zowel ouders als kinderen bedient, zodat het hele gezin kan afkoelen en nieuwe vrienden kan maken aan boord. Mickey’s Pool is het kinderzwembad van het schip – slecht 60 cm diep en is ontworpen voor jonge kinderen. Het Quiet Cove-zwembad is gereserveerd voor volwassenen om een ​​rustig toevluchtsoord aan boord te bieden en bestaat uit een groot zwembad met een gestroomlijnd ontwerp met 3 cirkels.

Als je een paar sporten wilt uitproberen, ga dan naar Goofy’s Sports Deck voor minigolf, sjoelen, tafeltennis, basketbal en voetbal. Gebruik de virtuele sportsimulators om deel te nemen aan een aantal van uw favoriete sportactiviteiten zoals hockey en honkbal, maar hiervoor geldt een toeslag.

Culinair

Zoals bij alle Disney Cruise Line-schepen, is er een fantastische selectie aan eetgelegenheden aan boord. Er zijn drie grote eetzalen, plus dineren voor volwassenen in het Italiaanse specialiteitenrestaurant van Palo en het luxe Franse restaurant van Remy. Er is ook het buffet waar de hele dag eten wordt geserveerd en er is een grote selectie aan snelle restaurants.

Drie grote eetzalen – Animator’s Palate, de Enchanted Garden en het Koninklijk Paleis

  • Cabanas – buffetrestaurant waar u zowel binnen als buiten kunt dineren
  • Flo’s Cafe – voor een snelle pitstop
  • Frozone Treats & Eye Scream – voor een ijsje of smoothie
  • Palo – Italiaans restaurant voor volwassenen (tegen betaling)
  • Remy – Frans geïnspireerd restaurant voor volwassenen (tegen betaling)

 

Cruiseschip-Disney Dream-Disney Cruise Line-Cruiseschip-Restaurant

Entertainment

Disney Dream biedt een fantastisch scala aan entertainment aan boord. Met het gebruikelijke Walt Disney Theater met shows in Broadway-stijl en het Buena Vista Theater met de eerste vertoningen en 3D-vertoningen van de nieuwste Disney-films, is er gegarandeerd een show die het hele gezin fantastisch vindt. Met in de hoofdrol uw favoriete Disney-personages organiseert de Disney-cruiselijn ook een scala aan feestjes op het dek, waaronder een zeilfeest en een thema-avond met piraten.

Daarnaast zijn er verschillende bars en lounges verspreid over het schip, dus kies u favoriete plek, leun achterover en geniet van een ontspannend drankje.



Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan