Cruise met Disney Cruise Line

Algemene informatie
Aan boord van de Disney Cruise Line schepen geniet u van een ruim en luxe cruiseschip vol met de unieke magie van Disney. Het hele gezin zal onder de indruk zijn van het spectaculaire Disney entertainment.
Zijn uw kinderen en u fan van Disney? Dan gaat u aan boord van één van de Disney Cruiseschepen de tijd van uw leven tegemoet. Aan boord vele extra’s zoals Meet and Greets met de Disney karakters. Spannende speurtochten voor de kinderen en uitbundige shows.
De Disney figuren verzorgen talloze onvergetelijke momenten. U hebt alle gelegenheid om met Mickey, Pluto en alle andere Disney figuren op de foto te gaan.

 

Schepen

 

 

De schepen zijn uitgerust met de modernste faciliteiten zoals u van deze rederij mag verwachten. Op ieder schip zijn minimaal 3 zwembaden aan boord, Mickey’s Pool met glijbanen en Goofy’s Pool met een groot tv-scherm. Ook mogen een uitgebreide Spa, cruise winkels, een theater en 3-D bioscoop niet ontbreken. Alles is goed georganiseerd en de crew is zeer vriendelijk en dienstverlenend. Ze zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te laten ervaren.

 

 

 

Bestemmingen
Er zijn verschillende cruises naar de Caribbean en Bahama’s, maar ook varen deze schepen in de Middellandse Zee en Oostzee.

Wanneer u vaart naar de Bahama’s dan heeft u kans om het privé eiland van de maatschappij te bezoeken. Op Castawaycay kunt u genieten van een heerlijke dag op het strand. Uw lunch wordt klaar gemaakt op het strand zodat u onbezorgd kunt genieten!

Accommodatie (Hutten)
De hutten zijn van alle gemakken en luxe voorzien. U kunt kiezen uit een binnen- buiten of balkonhut.
Er zijn speciale “deluxe familie” hutten. Hier heeft u een aparte badkamer en heeft u iets meer privacy in uw hut.

Culinair
U kunt dineren in 3 unieke themarestaurants; Lumiere’s maakt gebruik van het “Beauty and the Beast” thema, “Parrot Cay” heeft een Caribisch thema en het “Animators Palate”, waarbij het restaurant veranderd in een onder water decor. U dineert afwisselend in deze restaurants en uw obert gaat met u mee!

DISCOVER FUN AND RELAXATION FOR EVERYONE IN THE FAMILY

 

Kinderen
Voor iedere leeftijdscategorie is er een speciale kinderclub aan boord. Zo kunnen de allerkleinsten kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar terecht in de Flounder’s Reef. Voor kinderen van 3 tot 20 jaar is het Disney’s Oceaneer Lab beschikbaar. Voor kinderen van 11 tot 13 jaar is er het Ocean Quest. Tieners hebben hun eigen plekje in The Stack van 14 tot 17 jaar. aparte badkamer, zodat u meer privacy heeft.

Activiteiten & Entertainment
Wilt u als volwassene even uit de drukte van alle karakters? Dan is er ook de ‘adults only’ zone. Zo is er een speciale ‘adults only pool’, diverse bars en lounges en Vista Spa, Signals, Cove Café, Diversions en de Outlook Bar.

Waar moeten we beginnen met het entertainment aan boord? Bij het inchecken wordt u al opgewacht door Mickey Mouse. U kunt dineren met de verschillende karakters. Tijdens de shows zijn er bekende Disney Musicals te zien in het theater. Het spectaculaire “Pirte Night Deck Party” mag u niet missen, met een vuurwerkshow als finale!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan