Zuid Afrika

Zuid-Afrika heeft cruise passagiers een rijke natuur met avontuurlijke wildparken, bergachtige gebieden, watervallen, uitgestrekte woestijnen, ondoordringbare oerwouden én paradijselijke stranden te bieden.

Een Afrika-cruise is een once-in-a-lifetime avontuur dat u zult verbazen over de schoonheid van het continent. Op Afrikaanse cruises kunnen passagiers het wijnland van Zuid-Afrika bezoeken of de zon zien ondergaan over de vlakten van Kenia na een dag op safari. Vaar door Afrika en wandel over de prachtige, ongerepte stranden van de Seychellen, of ervaar de koloniale Franse sfeer van Nosy Be en Madagaskar.

Afrika cruises duren zijn er al vanaf 12 tot 24 nachten.

Een cruise naar Zuid – Afrika wordt vaak gecombineerd met verschillende Safaripakket. Zo kunt u na uw cruise nog een paar dagen kunnen doorbrengen met het verkennen van de ongelooflijke natuurgebieden van Kenia, Zuid-Afrika of Tanzania.

Beste tijd

Het Afrikaanse cruiseseizoen duurt van september tot mei. 

Populaire bezienswaardigheden

  • Kaapstad – Zuid Afrika – Neem voor een spectaculair uitzicht op de kaap een kabelbaan naar de top van de markante, platte Tafelberg van de stad. Bekijk de St. George’s Cathedral, het Kasteel de Goede Hoop, Signal Hill en de Victoria en Alfred Waterfront.
  • Mahe – Seychellen – Bezoek één van de mooiste stranden op de mooie Seychellen. Een Mahe Island-tour biedt een opmerkelijk uitzicht op Victoria vanaf de bergen en biedt een close-up ontmoeting met de gigantische Aldabran-schildpadden in de Botanische Tuinen.

Vliegreis

Om in Zuid- Afrika te cruisen, moet u een redelijke afstand vliegen om uw vertrekhaven te bereiken, dus we raden u aan om minstens een of twee dagen van te voren in uw vertrekhaven te zijn. Heeft u hulp nodig met uw vlucht of hotel? Daar helpen de Cruise-Experts van Captain Cruise u graag bij!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan