Pacific

De Stille Zuidzee biedt één van de meest adembenemende landschappen ter wereld met azuurblauwe wateren, majestueuze bergen en weelderige valleien. Vanuit Californië en Australië, bezoeken cruises dit deel van de Stille Zuidzee de Society Eilanden. De eilanden bestaan uit het populaire eiland Tahiti, de Cookeilanden, Marquesas, Tuamotu, Fiji, Salomonseilanden en nog veel meer.

Veel toeristen voelen zich aangetrokken tot de zorgeloze levensstijl van deze eilanden, witte zandstranden en ongerept terrein. Besteed tijd aan het verkennen van een lagune tijdens een boottocht met glazen bodem, wandel de bergen in voor een prachtig uitzicht op het gevarieerde landschap of winkel voor Tahitiaanse zwarte parels, één van ’s werelds zeldzaamste parels. Wateractiviteiten in overvloed met mogelijkheden om te duiken, snorkelen, jetski, parasailen en windsurfen voor de kust van veel eilanden. Cruises naar Tahiti en eilanden in de Stille Zuidzee zijn het hele jaar door beschikbaar.

De meeste cruises naar Tahiti en eilanden in de Stille Zuidzee duren 7 tot 14 nachten. Papeete is de meest gebruikelijke vertrekhaven voor een cruise rond Tahiti, maar langere cruises die meer eilanden bezoeken, zijn af en toe beschikbaar vanuit grotere steden zoals Vancouver, Los Angeles, San Diego, Fort Lauderdale of Sydney.

Beste tijd

Door het aangename klimaat in dit gebiedt kunt u het hele jaar rond hier naartoe om te kunnen genieten van de zon!

Populaire bezienswaardigheden

  • Rarotonga – Hier kunt u bultruggen spotten in de kalme wateren. U kunt niet met ze zwemmen, maar wel dichtbij bekijken vanaf een zeilboot. De beste tijd is tussen juli en oktober
  • Papeete – Maak een wandeling door de stad en bezoek de Notre Dame Kathedraal of de Papeete markt.

Vliegreis

De cruises vertrekken vanaf Papeete, Sydney en Zuid-Amerika. Naar Papeete en Sydney moet u er rekening mee houden dat u een tussenstop heeft. De vliegtijd is minimaal 24 uur bij elkaar. De vluchten naar Californië bedragen zo’n 14 uur. Zorg dat u voldoende tijd neemt op om plaats van bestemming te komen. Wij raden u aan om minimaal 2 nachten van te voren aanwezig te zijn in uw vertrekhaven. Zo kunt u uitgerust aan boord!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan