Groot-Brittannië & Ierland

De Britse eilanden, bestaand uit het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) en Ierland, en een aantal aangrenzende kleinere eilanden in de Atlantische oceaan. Cruises naar de Britse eilanden bieden reizigers een geweldige kans om het prachtige landschap van de regio grondig te verkennen terwijl ze onderweg opmerkelijke Europese steden en beroemde historische bezienswaardigheden bezoeken. Bezoek beroemde steden zoals Londen, Dublin, Edinburgh en Glasgow, met buitengewone kastelen, unieke architectuur en musea van wereldklasse die enkele van ’s werelds meest verbazingwekkende kunst- en historische artefacten tentoonstellen. Leg aan in Invergordon, de toegangspoort tot Inverness en het legendarische Loch Ness, of maak kennis met de minder bekende eilanden zoals het eiland Man, de Scilly-eilanden en de Shetland- en Kanaaleilanden. De meeste cruises naar deze bestemming duren tussen de 7 en 14 nachten. 

Beste tijd

De cruises naar de Britse eilanden varen van april tot oktober. Houdt er wel rekening mee dat het regenachtig kan zijn. Ga niet zonder regenjas of paraplu weg!

Populaire bezienswaardigheden

  • Dublin – Ierland – In Dublin staat de grootse Guinness Fabriek. Laat u mee slepen en kom meer de weten over de bierbrouwerij.
  • Lerwick – Shetland Eilanden – Hier moet u beslist een tour maken. Of dit nu een eigen georganiseerde tour is, of een excursie van de rederij. Dit eiland is zo mooi en heeft zoveel mooie plekjes!

Vliegreis

Londen is de meest gebruikelijke vertrekhaven voor een cruise op de Britse eilanden, maar deze cruises vertrekken ook uit Kopenhagen en vanuit Amsterdam. U hoeft dus niet lang te vliegen of stapt dichtbij op! Zorg altijd wel dat u voldoende tijd neemt om naar uw vertrekhaven te reizen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan