De ultieme huwelijksreis: een honeymoon cruise

Tijdens een huwelijksreis wilt u onbezorgd van elkaar kunnen genieten. Daarom is een honeymoon cruise de perfecte huwelijksreis! Er zijn verschillende rederijen die speciale honeymoon-pakketten aanbieden.

Stap in het huwelijksbootje!

U kunt ervoor kiezen te trouwen in Nederland en vervolgens te beginnen aan uw cruise. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op cruisevakantie naar een zonnige bestemming te vertrekken en daar uw trouwerij te vieren.

Wilt u er écht een speciaal moment van maken? Trouw dan aan boord van het cruiseschip, in een echte trouwkapel. De huwelijksceremonie onder leiding van de kapitein, trouwfoto’s, een heerlijke bruidstaart… het kan allemaal worden geregeld.

Rederijen die speciale huwelijkscruises aanbieden zijn onder andere Princess CruisesCelebrity Cruises en Royal Caribbean International. U maakt het helemaal af door een suite of penthouse te boeken.

Zoekt u naar ultieme luxe, rust en privacy? Dan is een exclusieve rederij met kleinere cruiseschepen meer iets voor u! Wat dacht u van Azamara Club Cruises of Oceania Cruises?

Cruise bestemmingen

Cruisen heeft zo z’n voordelen! U hoeft maar één keer uw koffers te pakken en toch bezoekt u meerdere landen. En de tijd die u reist gaat niet verloren.

Tijdens de romantische vakantie bezoekt u verschillende bestemmingen. Wat dacht u van een Middellandse Zee cruise (met onder andere een bezoek aan het romantische Venetië) of een reis naar de adembenemende Noorse fjorden en IJsland?

Wilt u graag verder van huis? Kijk dan eens naar Caribbean cruises. En plak er dan meteen een spectaculair tochtje door het Panamakanaal achteraan!

Ja, ik wil!

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een honeymoon cruise boeken? Laat het ons weten! Dan kijken we wat we voor u kunnen regelen bij de rederij. Ook kunnen dan direct eventuele extra’s worden geregeld. Een speciale tafel voor twee in het restaurant? Bloemen of champagne op de kamer? Privé feestjes? Alles is mogelijk!

Kies voor een onvergetelijke reis! Heeft u vragen over of wilt u graag hulp bij het boeken van een huwelijkscruise? Neem contact op met onze cruisespecialisten via info@captaincruise.nl of via 088 – 501 8 501.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan