Cruise met Emerald Cruises

Emerald-Cruises-cruise-cruiseschip-Zeecruises-Riviercruises

Algemene informatie
Of u nu op zoek bent naar het ontspannen tempo van een riviercruise in Europa, een betoverende reis door Zuidoost-Azië of een reis langs enkele van ’s werelds mooiste kustlijnen. Dit is allemaal mogelijk aan boord van Emerald Cruises. De luxe jachten – en collectie rivier- en jachtcruises brengt u tot het hart van elke bestemming. Door de perfecte balans te vinden tussen tijd aan boord en aan de wal, zijn alle routes zorgvuldig ontworpen om het beste van wat elke bestemming te bieden heeft te laten zien. Aan boord kunt u genieten van uitstekende service en intieme schepen. Geniet van exclusieve excursies en ervaringen, heerlijk dineren aan boord en fooien zijn reeds in de prijs inbegrepen.

Schepen
Emerald Cruises kent 2 gezichten. Enerzijds heeft ze luxe rivierschepen en anderzijds haar luxe zee-jachten. Elk schip van de Emerald Cruises-vloot heeft unieke kenmerken en een uitgebreid scala aan functies en voorzieningen. Ieder schip is vakkundig ontworpen om volledig comfort en luxe te garanderen terwijl u van uw cruise geniet. Onze stijlvolle vloot verwelkomt u in de toekomst van riviercruises met kleine schepen en intieme jachten en biedt een schat aan voorzieningen.

Accommodatie
Comfort is één van de prioriteiten aan boord van Emerald Cruises, daarom beschikken de Star-Ships en luxe jachten over de meest stijlvolle suites en passagiershutten die beschikbaar zijn op de rivieren van Europa en Zuidoost-Azië, en ’s werelds mooiste kustlijnen. Als u met Emerald Cruises vaart, kunt u een schat aan eersteklas voorzieningen en comfort verwachten, waaronder een en-suite badkamer, een bed in hotelstijl, een flatscreen-tv en gratis Wi-Fi. Met een breed scala aan beschikbare suites en passagiershutten is er altijd een hut die bij uw wensen aansluit.

Culinair
Elk schip van de vloot biedt een verleidelijke selectie van eetgelegenheden waar gasten van kunnen genieten, waaronder lichte hapjes in de buitenlucht met adembenemende uitzichten en decadente vijfgangen à-la-cartediners elke avond in Reflections Restaurant. Naast het aanbieden van gratis bier en frisdranken bij lunch en diner, selecteert de sommelier elke dag zorgvuldig de allerbeste lokale wijnen uit lokale en regionale wijngaarden waar u van kunt genieten. 

YOUR GREAT ESCAPE

Kinderen
Kinderen vanaf 12 jaar en ouder mogen mee aan boord van de schepen van Emerald Cruises. Onder de 21 jaar dient er wel een volwassene bij in de hut te zijn.  Er zijn dan ook geen kinderprogramma’s aan boord van de schepen.

Activiteiten & Entertainment
De Emerald Cruises-vloot is gebouwd met ultieme luxe en ontspanning in het achterhoofd en onze voorzieningen weerspiegelen dit. Het maakt niet uit hoe u uw dagen doorbrengt – of u nu ontspant op het zonnedek, geniet van de bezienswaardigheden van de passerende rivieren en geniet van het verwarmde binnenzwembad van onze Star-Ships, of een duik neemt in het overloopzwembad en geniet van uw favoriete cocktail in de Sky Bar aan boord van onze luxe jachten, u kunt er zeker van zijn dat wanneer u met Emerald Cruises reist, u het allerbeste ervaart dat cruisen te bieden heeft.

Bekijk alle Yacht CruisesRegelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan