Cruise met CroisiEurope

Algemene informatie
CroisiEurope is de marktleider op het gebied van riviercruises. Het is een echt familiebedrijf. Op de schepen staan familiesfeer, warm en zorgzaam hoog in het vaandel. Maak een riviercruise in Europa of ga verder weg richting Azië of Afrika. De schepen zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Meestal wordt er gevaren tussen het ontbijt en de middaglunch. Zo kunt u na de lunch een nieuwe stad ontdekken.

CroisiEurope-cruises

Schepen
Deze rederij heeft 50 verschillende schepen, waaronder 2 zeeschepen. Hier onder heeft u een overzicht waar de verschillende schepen varen.
De schepen bieden plek tussen de 22 en 200 passagiers. De schepen van CroisiEurope zijn niet geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn.

 

CroisiEurope-riviercruise

 

 

Bestemmingen
De schepen varen op de Grironde, Dordogne, Elbe, Douro, Rhone, Rijn & Donau, Venetië, Seine tot aan de Kanalen van Frankrijk. Een zeer bijzondere bestemming is het Karibameer in Zuid Afrika. Dit wordt gecombineerd met een verblijf op het vaste land. Maar ook Rusland, Canada, Vietnam, Cambodja, Rusland en in Egypte zijn riviercruises mogelijk met CroisiEurope.

Accommodatie (Hutten)
De inrichting is op de 4 anker schepen klassiek en op de 5 anker schepen modern. De hutten op de 5 ankers schepen zijn ruimer. Hierdoor zijn er ook minder hutten aan boord.

Culinair
Op de 4 anker schepen wordt er gebruik gemaakt van een vast menu. Op de 5 anker schepen staat er een buffet voor u klaar waar u uit kunt kiezen.
Bij de meeste schepen en routes zijn de (non) alcoholische dranken inbegrepen. Vraag dit goed na bij uw cruise experts!

MARKTLEIDER VAN DE RIVIERCRUISES

 

Kinderen
Kinderen zijn welkom aan boord van de schepen. Tot 16 jaar varen de kinderen gratis op de Douro, en de Rijn.
Er zijn speciale familiecruises waarbij de kinderen ook mee varen tegen een aantrekkelijk tarief.
Er zijn geen babyuitrustingen aan boord van de schepen, dus als u met u baby wilt cruisen is het raadzaam om zelf te zorgen voor de benodigdheden.

Activiteiten & Entertainment
Er zijn meerdere thema cruises. Zo is er bijvoorbeeld een wijn, schilder, muziek, feest, jaren 60, disco en jaren 80 cruise!

Op de meeste schepen is een groot zonneterras en zijn er meerdere ligstoelen tot uw beschikking. Er is een grote loungebar met dansvloer. Hier is ook ‘s avonds het entertainment voor de passagiers. Het entertainment wordt aangepast aan de bestemming van het schip! Er wordt altijd gezorgd voor vertier aan boord van de schepen. U zult snel nieuwe contacten leggen met andere passagiers.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan