Celestyal Crystal

 

Cruiseschip-Celestyal Crystal-Celestytal-Deck

Celestyal Crystal, neemt u mee naar de bijzondere Griekse schoonheden

Dit schip is een klein en gezellig schip. De rederij brengt de Griekse cultuur aan boord. U kunt genieten van de authentieke sfeer aan boord! Er is genoeg plek om te ontspannen, maar ook om vermaakt te worden! Er gaan maximaal 1200 passagiers aan boord. Aan boord zijn uw drankjes inbegrepen.

Het schip heeft diverse hut categorieën; binnenhutten, buitenhutten en verschillende suites.

Faciliteiten

Geniet in de Griekse buitenlucht van de aangename temperatuur in het zonnetje! Ga liggen op een ligstoel en lees een goed boek! Als u het warm heeft gekregen neemt u een heerlijke duik in het zwembad om lekker af te koelen.

Daarnaast is er voor de sportievelingen die hun conditie graag op pijl houden een fitnesscentrum. Hierna kunt u stoom af blazen in de sauna.

Culinair

Aan boord kunt u genieten van heerlijke mediterrane gerechten. Lokale gerechten worden met zorg bereid door de chef. Op het schip zijn 3 maaltijden per dag waar u van kunt genieten. Daarnaast hebben ze een afternoon tea.

U kunt kiezen om in het buffet restaurant te eten, of kiest u liever voor à la carte eten? Aan u de keuze!

 

Cruiseschip-Celestyal Crystal-Celestyal-Lounge

Entertainment

Van Bingo tot danslessen er is een breed scala aan activiteiten op de Crystal Olympia. Er worden diverse knutsel activiteiten, spelavonden en entertainment aangeboden! U hoeft zich niet te vervelen!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan