Cruise met Celestyal Cruises

Algemene informatie
Deze Griekse Cruise maatschappij vaart voornamelijk in het Middellandse Zee gebied, met name naar Griekenland. In een korte tijd kunt u veel van de omgeving zien. U komt tijdens deze cruise meer te weten over de cultuur, proeft lokale gerechten en bekijk de prachtige steden.
Aan boord is alles all-inclusive, drankjes, geselecteerde excursies en fooien zijn allemaal inbegrepen in uw cruiseprijs.

 

Celestyal-Cruises-Logo

Schepen
Aan boord staat alles in het teken van de Griekse gastvrijheid. De vloot van Celestyal cruises bestaat uit 2 middelgrote schepen;

 

 

Bestemmingen
Wilt u alle kleine idyllische eilandjes ontdekken van Griekenland? Dan is dit de juiste maatschappij voor u! Deze maatschappij neemt u mee naar de prachtige Griekse Eilanden, bekend en onbekend. Soms komt u zelfs op 2 verschillende eilanden per dag! De schepen zijn klein waardoor ze in kleine en pittoreske havens kunnen aanmeren.

Accommodatie (Hutten)
U heeft de keuze uit verschillende type hutten, van binnen-hut tot balkon-hut.

Culinair
Bij deze rederij staat de Griekse keuken centraal. Dagelijks worden de gerechten bereid van pure en lokale ingrediënten. Zo kunt u genieten van de meest verse kruiden en heerlijke olijfolie uit de streek. Tijdens het diner worden er heerlijke Griekse wijnen geschonken.

SEA MORE

 

Kinderen
Vanaf 3 maanden zijn kinderen welkom aan boord. Er zijn babybedjes beschikbaar, maar deze moet u wel op tijd reserveren. Ook is er dagelijks een activiteiten programma voor de kinderen.

Activiteiten & Entertainment
Aan boord van de schepen is er van alles te doen. U kunt een heerlijke duik nemen in het zwembad of een heerlijk verfrissend drankje drinken in één van de bars. Ook kunt u een gokje wagen in het casino, calorieën verbranden in de fitnessruimte of even helemaal tot rust komen in de beautysalon.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan