Cruise met Azamara Club Cruises

Algemene informatie
Azamara Club Cruises verwijst naar “aza” (blauw) en “mar” (zee). Met dit luxe product wordt tegemoet gekomen aan de wensen van de ervaren reiziger die op zoek is naar een exclusieve cruise-ervaring. Er zijn geen formele avonden aan boord tijdens het diner. De algemene sfeer aan boord is stijlvol, maar informeel.

Azamaea Logo

 

Schepen
Azamara Club Cruises vult het gat in de deluxe categorie cruise schepen en valt te positioneren tussen het premium en ultra luxe cruise segment.
De intieme, sfeervolle schepen van Azamara Club Cruises, die alle plaats bieden aan ongeveer 702 passagiers, zijn zeer luxueus en bieden een uitmuntende service, excursies, en entertainment met de nadruk op het welzijn van haar gasten in al zijn aspecten en een sublieme keuken aan boord. Voor iedere twee gasten staat gemiddeld één bemanningslid ter beschikking.

 

Azamara-Journey-Chile-ChileanFjords-ElBrujoGlacier

 

Bestemmingen
De Azamara Journey, Onward, Quest en Pursuit zijn relatief kleine, maar luxueuze schepen, waardoor de schepen op de meest interessante plekjes ter wereld kunnen komen. De schepen liggen soms langer in de haven, zodat u optimaal van de bestemming kunt genieten. Azamara Club Cruises zal u over heel de wereld langs minder betreden paden voeren. Dankzij uitgebalanceerde en zorgvuldig samengestelde excursies en de onmetelijke kennis van een excursie-expert, die steeds aan boord is, wordt u werkelijk ondergedompeld in de cultuur en geschiedenis van de bezochte plaatsen.

Accommodatie (Hutten)
Alle hutten en Suites zijn luxueus en comfortabel ingericht. De hutten hebben bedden en beddengoed van topkwaliteit, een flatscreen tv en internetaansluiting. Net dat beetje extra vormen de verse bloemen, vers fruit, de Elemis toiletartikelen, de katoenen badjassen en badslippers. Alle gasten die minimaal een Suite hebben geboekt, beschikken over butler service, gratis 235 internetminuten, een gratis was service (1 waszak per 7 daagse cruise) en gratis gebruik van het specialiteiten restaurant. De focus van uw hut-steward voor alle categorie hutten en Suites, is met name op kwalitatief hoogstaande service gericht.

Culinair
Naast een hoofdrestaurant van top niveau, waar in één open zitting gedineerd wordt, zijn er twee specialiteiten restaurants Aqualina en Prime C. Hier kunt u (afhankelijk van uw accommodatie) 1 of 2 avonden gratis dineren. De andere hut categorieën kunnen tegen betaling van $30,- per persoon dineren. Men kent aan boord tijdens het diner een informeel kledingvoorschrift, ook in de specialiteiten restaurants.

DESTINATION IMMERSION®

 

Kinderen
Kinderen zijn welkom aan boord van Azamara Club Cruises, maar er zijn geen faciliteiten aan boord voor de kinderen, waardoor het minder geschikt is voor kinderen.

Activiteiten & Entertainment
Er is een groot theater aan boord van de schepen, maar een “Cabaret Lounge” waar elke avond entertainment plaats vindt. Op elke afvaart heeft u voldoende variatie om uit te kiezen. Zo zijn er Broadway-entertainment, live-theatershows en selecties van operaklassiekers, plus de kenmerkende klassieke strijkinstrumenten ensemble tijdens uw pre diner drinks.

Azamara Club Cruises bied voor haar gasten Exclusieve en unieke excursies onder leiding van ‘Excursie Experts’, welke naadloos aansluiten op uw totale cruise belevenis.
Op elke afvaart organiseert Azamara Club Cruises hun populaire poolside party, een diner en muzikale avond, rondom de “Poolside”
Een niet te missen avond is het Azamazing Evening, een eenmalig event per cruise en wordt gratis aangeboden door de rederij. Een evenement van een hoogwaardige klasse, u krijgt een unieke avond. Het kan een ballet voorstelling zijn of een openluchtconcert onder het genot van een hapje en een drankje. Azamazing Evening is er vanaf een 7 daagse cruise (niet voor Trans-Atlantische afvaarten).
Er wordt veel nadruk gelegd op gezondheid en ontspanning aan boord, de Spa faciliteiten zijn er ook naar. Daarnaast is er een relax ruimte buiten en een salon, waar acupunctuur- en schoonheidsbehandelingen tegen betaling worden geboden. Suite gasten kunnen van bepaalde behandelingen in de privacy van hun Suite gebruik maken.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan