Atlas Ocean Voyages

Algemene informatie
Als je voor de Atlas-ervaring kiest, kies je voor luxe avontuurlijke expedities die All-Inclusive All the Way zijn.

Bij Atlas Ocean Voyages nodigen we moderne ontdekkingsreizigers uit om aan een nieuwe stijl van luxe-avontuurlijke reizen te beginnen. Onze inaugurele routes in het Heilige Land, de Middellandse Zee en de Zwarte Zee zullen reizen naar nieuwe ontdekkingsniveaus tillen, terwijl onze schepen van klein formaat gasten in staat stellen havensteden en perspectieven te ervaren die voor grotere schepen onmogelijk te bereiken zijn.

Schepen
Atlas Ocean Voyages heeft op dit moment nog maar 1 schip. De World Navigator komt in 2021 in de vaart. Aan boord van dit schip gaan rond de 200 passagiers.

 

Bestemmingen
Of u nu wilt varen in de Caribbean, Zuid Amerika of Antarctica het kan allemaal! Dit schip maakt ook de Trans-Atlantische oversteek. Daardoor vaart het schip ook in Zuid Europa! Zo is er voor iedereen wel een bestemming die u aanspreekt! Welke bestemming u ook kiest, de World Navigator vaart u naar unieke plekken waardoor de reis een bestemming wordt!

 

Cruiseschip-Atlas Ocean Voyage-World Navigator-Cruises-Schip

Accommodatie (Hutten)
Luxe accommodaties moeten echter altijd top of mind blijven. World Navigator beschikt over vier dekken met accommodaties, in totaal iets minder dan 100 suites en passagiershutten die in grootte en ruimte variëren om aan uw prioriteiten te voldoen. Alle kamers hebben een filmisch uitzicht op de oceaan. Bijna alle kamers hebben een balkon. En het interieur is geselecteerd met het oog van een ontwerper. Geniet aan boord van World Navigator van de perfecte balans tussen ruige dagen en heerlijke nachten.

Culinair
Elke maaltijd is een wonder wanneer de chef-koks van wereldklasse  verse en lokale ingrediënten aan tafel brengen. Geniet van onze all-inclusive restaurants, verwen uzelf zoals u wenst, van uw ochtendcamembert tot filet mignon tot middernachtkoekjes en melk.

All Inclusive All the Way

Kinderen
De minimum leeftijd voor kinderen is 12 maanden voor alle routes, met uitzondering van Antarctica, dat 8 jaar oud is. De kinderen zijn welkom, maar de rederij is niet ingesteld op kinderen. Er zijn geen kinderfaciliteiten aan boord.

Activiteiten & Entertainment
Of je nu wakker wordt met een geweldige dag op zee of terugkeert van een dagje paddleboarden in Positano, fietsen langs de Zwarte Zee of andere avontuurlijke avonturen, je zult ontdekken dat World Navigator nog een veel verrijkende allesomvattende dingen en ontdekkingen voor u in petto. Vraagt ​​u zich af wat u eerst moet doen? De bemanning begeleidt je graag naar een ervaring die speciaal voor jou is ontworpen.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan