A-ROSA Emotion Ship

Ontspanning op zijn best  Riviercruise op de Rijn met het nieuwe A-ROSA Rijnschip in 2022.

De moderne cruiseschepen van A-ROSA op de Rijn bieden veel ruimte voor alles wat de vakantie van de gasten nog comfortabeler maakt. Het nieuwe E-motion-schip op de Rijn zet volledig nieuwe normen en overtreft elk riviercruiseschip dat u ooit hebt gezien.

Duurzaam cruisen

Het nieuwe schip is ideaal voor mensen die van cruisen houden en ook willen bijdragen aan het verminderen van de milieu-impact. Het E-motion schip kan dankzij de voortstuwing van de batterij en de luchtbellentechnologie emissievrij de haven binnenkomen. Het brandstofverbruik neemt af en dit helpt de dorpen en steden onderweg schoon te houden.

Faciliteiten

Het in 2022 nieuw gebouwde schip wordt weer voorzien van alle gemakken. Wilt u op een riviercruise met uw kinderen? Dan is er nu ook een kidsclub aanwezig. Aan boord kunt u genieten van een ruim zonnedek met voldoende ligbedden, parasols en luifels. U kunt genieten in de verwarmde whirlpool. Mocht u wat actiever willen zijn is er een puttinggreen en een gym. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de spa-faciliteiten, behandelingen zijn uiteraard wel tegen betaling.In de Panoramalounge kunt u heerlijk genieten van uw drankje en kunnen in de avond de voetjes van de vloer op de dansvloer.

 

 

E-motion scheepsbeleving voor het hele gezin

Er is voldoende ruimte voor het gezin in de standaardhutten van 20m2 met een balkon en de royale familiehutten van 28m2 voor maximaal vijf personen. De A-ROSA Kids Club heeft zijn eigen speciale kamers aan boord. Veel buiten- en eetruimtes nodigen de passagiers uit om te genieten van het voorbijtrekken van het landschap. Ouders kunnen een duik nemen in het zwembad van 23 vierkante meter en kinderen zullen genieten van hun aparte kinderbad aan dek. De ruime spa- en wellnessruimte biedt niets dan ontspanning. Er zijn ook verschillende vrijetijdsactiviteiten aan boord.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan