AmaReina

 

Amawaterways-AmaReina-schip-rivierschip-cruiseschip

”Als een koning in uw eigen drijvende kasteel”

Hoewel er geen torens op de AmaReina zijn, voelt u zich als een koning in uw eigen drijvende kasteel. Luxe en comfort wordt geboden door het zachte beddengoed en de zachte gewaden in de passagiershutten, waarvan de meeste zijn voorzien van twee balkons die het uitzicht vergroten. Een aangenaam kleurenpalet met subtiele bloemen- en bladmotieven brengt je in het adembenemende landschap dat je buiten ziet. Je paleis beschikt over tal van openbare ruimtes waarin je je kunt mengen met je koninkrijk, zoals de bibliotheek met open haard.

De Main Lounge, met zijn piano, is de belichaming van klasse en een romantische plek om een drankje te drinken. U kunt ook heerlijk dineren als koningen en koninginnen in het hoofdrestaurant en bij The Chef’s Table, waar een proeverijmenu met meerdere gangen aan u wordt gepresenteerd.

 

Faciliteiten

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaReina.

Culinair

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Verschillende soorten maaltijden
  • Lokale, verse ingrediënten
  • Bar in het zwembad
  • Gewone bar voor een heerlijke cocktail


Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan